Molts episodis de Letizia romanen ocults en l'actualitat, però sembla que hi ha algunes persones disposades a portar-los a col·lació, com Jaime del Burgo. L'advocat ha tornat a escena com un fantasma del passat en la vida de la reina. Un lustre després de finalitzar la seva relació amb Telma Ortiz, el jurista trencava el seu silenci per atacar a l'amor de la seva vida i d'aquesta forma fer malbé la corona, el seu veritable interès. Si per ell fos mai faria mal a la mare de Leonor i Sofia, però en aquests moments és la reina d'Espanya i és l'única forma que té per desestabilitzar els reis i acabar amb els Borbó. Es declara monàrquic però no borbònic. Els considera els culpables de la pobresa a Espanya. Una dinastia que ha estat en el poder durant 300 anys, però està disposat a acabar amb ells amb el seu pròxim llibre. Ell mateix ha creat una editorial per publicar el seu propi llibre i que ningú no pogués immiscir-se en el procés. Ha comptat amb alguns testimonis relacionats amb Letizia, i estan disposats a explicar la veritat.

Felipe Letizia diari GTRES
Felipe Letizia diari GTRES

Jaime del Burgo ha revelat el veritable motiu de la crisi entre Felipe i Letizia, i no estaria relacionada amb les malifetes de Juan Carlos ni tampoc amb el cas Nóos, sinó més aviat amb una infidelitat. Unes declaracions que han sorprès tots, i és que ningú no s'esperava que la reina pogués tenir aquest comportament. Ha quedat retratada com una mentidera, i com una dona adultera. Sembla que algú hauria iniciat una campanya de desprestigi per ferir-la, ja que en els últims anys hauria fet molt mal a la imatge de Felipe relegant-lo a un segon pla.

Letizia es fa d'or amb Felipe i els seus amants

L'advocat ha explicat que mantenia una relació sentimental amb Letizia fins a 2012, any en què van ser descoberts. Durant tota aquella època es veien d'amagat, en un apartament de Madrid, a Barcelona, on vivia Telma, o a Londres, on vivia ell, fins i tot van aprofitar els viatges internacionals, i la Zarzuela mateixa perquè durant un temps va exercir com a advocat de la família, tot per no aixecar sospites.

Letizia i Felip VI
Letizia i Felip VI

Jaime del Burgo destapa que Letizia és una dona molt ambiciosa. Li agrada el poder i la idea de ser la dona més poderosa del món el va seduir. No estava enamorada de Felipe, però no anava a deixar passar aquesta oportunitat. La mare de Leonor i Sofia s'ha fet d'or a la corona, no ha gastat ni un sol euros. Té tot pagat i vuit milions d'euros en patrimoni guardats.

Letizia tampoc no gastava ni un sol euro en la seva relació amb Jaime del Burgo. Era l'advocat que finançava totes les seves despeses, així com els sopars i dinars, algun caprici o les nits a casa seva. Tots els llocs que visitaven els paga ell, i eren els més exclusius, volia que estigués contenta. A la reina no li agrada qualsevol cosa.