Irene Urdangarin inicia una nova vida amb el seu viatge de cooperació a Cambodja. La filla de la infanta Cristina va fer un gir de 180 graus a la seva vida. Els seus plans previstos se'n van anar en orris en no superar les proves d'accés a la universitat. Fonts properes a la família revelen que la benjamina dels Urdangarin ho va passar molt malament amb la ruptura dels seus pares aquests dos últims anys i el seu rendiment acadèmic baix. La filla de Juan Carlos ha volgut desmentir que Irene no estudiés a la universitat per les seves notes acadèmiques.

La germana de Pablo, Juan i Miguel havia tret unes notes molt baixes, encara que havia aprovat batxillerat internacional. No és necessari presentar-se a cap prova d'accés amb aquesta modalitat, però en el cas de la universitat de Lausana, una de les més prestigioses i luxoses del món sí. La seva mare va desemborsar 500 euros per realitzar-les.

Irene Urdangarin elena 60 anys GTRES
Irene Urdangarin elena 60 anys GTRES

Irene Urdangarin realitza el voluntariat a Cambodja

Com que Irene no va aprovar, els seus plans d'estudiar Administració i Direcció Hotelera se'n van anar en orris. Així que la seva mare el va obligar a pensar en un altre camí, ja que no la volia a casa. Va decidir realitzar un voluntariat a Cambodja, com el seu germà Juan. Els mesos previs, per no estar quieta a casa, es va instal·lar a Madrid per treure's el carnet de conduir, una cosa que no va aconseguir, i estudiar idiomes, una cosa que encara no ha fet.

La revista 'Hola' ja va destapar les primeres fotografies d'Irene Urdangarin a Cambodja muntada en una bicicleta. Persones del seu entorn han revelat que la germana de Pablo, Juan i Miguel s'esperava una altra cosa. Està sent molt més dur del que li ha explicat el seu germà. Està veient una altra vida totalment diferent que ella té a Espanya o a Ginebra, i això que ja va viatjar fa uns mesos amb la seva mare Cristina. Se li exigeix molt, i no suporta tanta pressió. Ha demostrat ser una noia molt humanitària. Sempre bolcada en els altres.

Irene Urdangarin i Pablo efe
Irene Urdangarin i Pablo efe