Irene Urdangarin pensa tornar a Madrid quan acabi el viatge de cooperació a Cambodja. Després de no superar les proves d'accés a la universitat de Lausana, a Ginebra, va decidir seguir els passos del seu germà Juan Urdangarin per no malgastar un any sense fer res i que els mitjans de comunicació no poguessin relacionar-lo amb unes males notes acadèmiques.

Irene Urdangarin europa Press
Irene Urdangarin europa Press

La infanta Cristina s'havia imaginat quatre anys més a Ginebra en companyia d'Irene Urdangarin, però s'ha quedat completament sola. Els seus quatre fills ja fan la seva vida en solitari. Pablo és a Barcelona, Juan a Londres, Miguel a Madrid i Irene a Cambodja. Tanmateix, la benjamina de la família té planejat quedar-se definitivament a la capital madrilenya.

Hi ha un motiu de pes per a aquesta decisió d'Irene Urdangarin. La benjamina de la família s'hauria enamorat segons la revista 'Hola'. En concret del germà de la dona de José Luis Martínez Almeida, Juan Urquijo, la seva àvia és cosina de Juan Carlos, tot queda a casa.

Irene Urdangarin comparteix plans amb Victoria Federica

Durant aquests mesos a Àsia no s'han pogut veure però sembla que han mantingut el contacte a través de les xarxes socials i WhatsApp. Els joves es van conèixer a través de Victoria Federica. Juan forma part del grup d'amics de l'influencera, mentre que Irene va passar unes setmanes a Madrid i va compartir plans amb la seva cosina favorita.

Pablo Irene i Iñaki Urdangarin, Instagram
Pablo Irene i Iñaki Urdangarin, Instagram

La infanta Cristina té molta por pel fet que Irene abandoni definitivament els seus estudis i no estudiï una carrera universitària com estava previst. A més tampoc no li agradaria que es dediqués al món de les xarxes socials ni s'exposés públicament. Per a la infanta, la companyia de Victoria Federica no és gaire recomanable.

Victòria i Irene Urdangarin tornaran a compartir plans juntes. Ja sortien de dijous a diumenge, sense descansar ni una sola nit. Amb amics o en solitari. El va posar al dia de tots els locals de moda de la capital madrilenya. Fonts properes a les joves asseguren que en més d'una ocasió les han vist massa alegres. Van arribar en una ocasió en un estat preocupant a Zarzuela. És allà on dormia Irene i on també dorm de vegades Victòria per no rebre l'esbronc de la seva mare.