Felip VI va deixar molt clar que Zarzuela no és un hotel, encara que en els últims mesos s'ha convertit en un. Fa uns mesos, Irene i Miguel Urdangarin es van instal·lar al palau, i la més jove dels Urdangarin ja havia passat un mes allà abans de començar el seu voluntariat. El jove va patir una lesió mentre es formava com a entrenador d'esquí, la qual cosa el va obligar a renunciar al seu somni i romandre de baixa mèdica. Per això, va decidir mudar-se a Madrid amb la reina Sofia. Ara s'ha revelat el veritable motiu d'aquest canvi. Ambdós van deixar sola la infanta Cristina a Ginebra, però hi ha una explicació: els joves han començat relacions amb dues persones que actualment resideixen a Madrid. Irene està amb Juan Urquijo, germà de Teresa Urquijo, esposa de l'alcalde de Madrid i l'àvia de la qual és cosina de Joan Carles I. Miguel, per la seva part, hi ha amb Olympia, una jove estudiant veneçolana que va conèixer a Suïssa.

Irene i Miguel Urdangarin
Irene i Miguel Urdangarin

Però ells no són els únics que causen problemes. Felipe i Letizia també estan molt molestos amb Victoria Federica, que arriba a Zarzuela a altes hores de la matinada. Tots argumenten que el palau és la casa de la reina Sofia. Els reis viuen al Pavelló del Príncep, a un quilòmetre de distància del palau, dins del mateix recinte.

Irene Urdangarin i Miguel s'han instal·lat en Zarzuela com si fos un hotel

Felipe ha informat a tots els Borbó que Zarzuela serà tancada amb clau i sota vigilància a partir del proper 25 de juliol, quan els reis i les seves filles se n'aniran a Marivent. S'espera que la reina Sofia i Irene de Grècia volin aquest cap de setmana a Palma de Mallorca, com tots els anys. No permetran que Irene, Miguel i Victòria es moguin lliurement pel palau amb les seves parelles i amics.

Irene Cristina Miguel Pablo GTRES
Irene Cristina Miguel Pablo GTRES

S'espera que Irene Urdangarin s'instal·li el setembre al Regne Unit amb el seu germà Juan, ja que estudiarà una carrera universitària, fins a la data desconeguda. Allà viurà quatre anys. Encara que això són només rumors, perquè la vida de la benjamina de la família podria canviar radicalment, ja que fa uns mesos es va confirmar que mantenia una relació sentimental amb Juan Urquijo, la seva primera parella oficial. Lògicament anar-se'n fora de Madrid suposaria allunyar-se d'ell i viure una relació a distància.

Sigui com sigui a partir de setembre Irene i Miguel s'hauran de buscar la vida, no poden quedar-se en Zarzuela de forma indefinida perquè el palau no és un hotel. Se'ls demana que marxin a partir de setembre, és la data límit.