Froilán continua en els Emirats Àrabs supervisat per Juan Carlos. El jove té ganes de tornar a Espanya, però sembla que aquest somni no es materialitzarà a curt termini. Ara per ara Casa Reial prefereix que es mantingui fora del focus mediàtic després de les seves múltiples polèmiques que han posat en perill l'estabilitat de la institució. El germà de Victoria Federica va atendre a la premsa en una de les seves últimes visites per Madrid i va confessar que ara per ara no anava a tornar, "estic molt tranquil allà, la veritat". Van ser les paraules del jove per desmentir que pogués tornar a Espanya ara que s'ha quedat sense treball en una petroliera que treballava com a becari gràcies als fils de Joan Carles I. L'emèrit ja està en la recerca activa d'un nou projecte per al seu net.

Froilan aeroport Ep
Froilan aeroport Ep

Tot apunta que Froilán no tornarà a Espanya fins a la mort de Juan Carlos, i no només per mantenir-lo en silenci, sinó perquè és el testaferro de la infanta Elena. Ell cobraria la meitat de l'herència del seu avi i d'aquesta forma la seva mare es veuria exempta de declarar aquesta gran quantitat de diners a la Hisenda Pública. Deixa clar que "estic molt content" a Abu Dhabi.

Felipe no permetrà que Froilán s'instal·li a Espanya de forma permanent

Tanmateix, Felipe i Letizia podrien ser darrere d'aquest no retorn del jove perquè no li estan posant les coses fàcils. Ja li han deixat molt clar que no l'estimen a casa. Les seves últimes polèmiques el van condemnar a l'exili amb Juan Carlos. La infanta Elena no aprovava la idea però no li va quedar més remei que acceptar-lo.

Froilan Juan Carlos GTRES
Froilan Juan Carlos GTRES

Froilán hauria fet alguns intents de tornar a Espanya amb un treball fix, aquest és un dels requisits per tornar. Tanmateix, tot són negatives, cap empresa no el contracta per la seva mala premsa, el seu currículum, però també pels contactes de Felipe. El rei ha prohibit les empreses a donar-li una oportunitat laboral a Espanya. D'aquesta forma no tornarà a Madrid. Saben que encara no ha canviat, continua anant de festa en festa quan apareix per la capital madrilenya i aquest és el Froilán que no volen tornar a veure. Malgrat els seus gairebé 26 anys, el germà de Victoria Federica continua sent molt immadur.

La infanta Elena està molt dolguda amb Felip VI. Li ha demanat en diverses ocasions la tornada del seu fill per tenir-lo a prop, però el rei s'ha negat en rotund. Està farta de ser lluny de les persones que estima. Ella entén que Froilán no s'ha portat bé, però que és un jove i té l'edat de sortir de festa. No és just.