Irene Urdangarin ha canviat els seus plans de la nit al dia. La filla de la infanta Cristina tenia previst estudiar a la prestigiosa universitat de Lausana, Administració i Direcció Hotelera. De fet, l'estiu passat ja va realitzar les dues setmanes de pràctiques obligatòries que demanda la institució en un establiment hoteler. Tanmateix, la jove ha fet una pausa en la seva formació. Ha decidit prendre un any sabàtic, però segons fonts properes, realment no hauria aprovat les proves pertinents i ha quedat fora de la llista d'alumnes. Per aquesta raó, per no fer públic que no és una alumna exemplar, ha decidit dissimular amb aquest any per pensar en el seu futur. El mes d'octubre passat va arribar a Madrid per instal·lar-se en Zarzuela, on viurà els propers mesos. Les seves intencions a curt termini passen per treure's el carnet de conduir i estudiar algun idioma, a més li encantaria realitzar algun voluntariat, com ja va fer en el seu moment el seu germà Juan.

Irene i Claire efe
Irene i Claire efe

Victoria Federica i Irene Urdangarin, cada vegada més a prop

La filla d'Iñaki Urdangarin no està sola a Madrid, compte amb la companyia de Victoria Federica. La seva cosina s'ha convertit en el seu millor suport en uns moments complicats. Ambdues tenen una excel·lent relació des que eren petites i han compartit molts moments junts. Tanmateix, la situació dels pares d'Irene les van allunyar. La jove va viure a Barcelona, Washington i Ginebra. Semblava que anava a continuar quatre anys més amb la seva mare, però no.

Irene Urdangarin i Pablo efe
Irene Urdangarin i Pablo efe

A la infanta Cristina no li agrada la companyia de Victoria Federica. La influencer porta la seva filla per molt mal camí. Gairebé cada dia se les ha vist de festa pels locals de moda de la capital. Han sopat en restaurants de luxe i després han marxat de festa amb amics de la germana de Froilán.

Irene i Victòria compten amb un escorta que les segueix a totes parts de forma discreta. Precisament, són aquests els que en algun moment han hagut d'intervenir i demanar la filla de la infanta Cristina que torni a Zarzuela. Letizia i la reina Sofia no volen que arribi tard, i menys amb un estat preocupant, sinó no entra.