La infanta Cristina no guanya per disgustos, i això que guanya molt. La germana del rei és rica i serà multimilionària quan hereti la fortuna oculta de Joan Carles. Es calcula que tocaran 900 milions a cada infanta. Però això no li compensa a Cristina el disgust del seu encara marit, Iñaki Urdangarin, que li demana el divorci per poder-se casar amb Ainhoa Armnentia. I no supera el disgust que els quatre fills de la parella han resultat ser uns Marichalar qualssevol. Juan i Pablo, els grans, passen de tot, no són capaços ni d'acompanyar Elionor el dia que es fa adulta. Miguel és el raret amant del surf i el mar i Irene és un cas a part. Semblava que la noia estudiaria i al final en arribar als 18 anys s'ha rebel·lat: a partir d'ara farà el que li doni la gana. Ha penjat els estudis, ha abandonat la seva mare i la residència a Ginebra i tot un cúmul de frivolitats que ara tenen una explicació: un noi madrileny.

Infanta Cristina Miguel e Irene GTRES
Infanta Cristina amb Miguel, Irene i un acompanyant GTRES

La identitat del nòvio d'Irene Urdangarin encara no es coneix. El noi moreno d'ulleres fosques que els acompanyava aquest estiu a les fotos a Ginebra no ofereix pistes. La cosina de la princesa va pel camí de Victoria Federica, que ha empalmat toreros com Roca Rey, discjòqueis com Jorge Bárcenas, models catalans com Àlex Recort o pilots de motos com Albert Arenas. Irene ja té 18 anys i la seva vida sexual i sentimental és pública. No se li coneixia cap relació però Vanitatis fa saltar la notícia: "En Madrid la joven Urdangarin se siente muy cómoda, tiene grandes amigas y también algún amigo del que está muy pendiente". Tot plegat per explicar que la noia té previst anar i tornar a Madrid per "treure's el carnet de conduir a Móstoles".

DL u534886 045
Irene d'esquenes mirant el mòbil, GTRES

Irene no ha fet altra cosa que imitar Victoria Federica i quan ha estat adulta, a l'estiu va fer 18 anys, ha dit que no pensa anar a la universitat, que vol marxar a Moçambic o la Índia a veure món tota sola. Els pares, molt emprenyats, li han dit que com a mínim es tregui el carnet per "no ser una rèmora per la ONG". Com si conduir jeeps per Moçambic fos tan fàcil per la noia pija de 18 anys amb la L de novella al vehicle. Escriu Silvia Taulés al seu digital "La joven Urdangarin volverá a España en pocas semanas para seguir con el proceso de sacarse el carnet de conducir. Trabajará como voluntaria en un país del llamado tercer mundo y hacerlo sin poder conducir no parece la mejor opción. La joven siempre fue una alumna brillante y en los últimos meses todo cambió. La separación de las padres la ha afectado mucho, como suele suceder a todos los jóvenes de su edad, y sus notas se resintieron". I afectada per un noi madrileny amb qui frisa tornar-se a veure i per això compta els dies per instal·lar-se altre cop a Zarzuela "ya se quedará para las fiestas navideñas".

Irene Urdangarin Cristina mala cara GTRES
Irene Urdangarin Cristina mala cara GTRES

El digital insinua que aquest nou noi és del cercle d'amics de la cosina Marichalar "La presencia de Irene en la capital ha supuesto una alegría para su prima Victoria, que le ha enseñado sus rincones favoritos y le ha presentado a muchos de sus amigos". El destacat és seu. Queda clar que la segona cosina de la princesa Elionor també aposta per una vida sentimental agitada, que justifiqui que penja la Universitat, passa del control patern i matern i només l'àvia Sofia de 85 anys controla quan entra i quan surt per les trobades, a Móstoles amb el professor d'autoescola i per la nit amb Victoria i l'amic especial d'Irene.