Irene Urdangarin porta de cap Cristina de Borbón. La seva mare ja no sap que fer amb ella, ha estat la gran decepció dels seus fills. En el dia d'avui, els tres homes treballen i continuen amb les seves respectives formacions, potser és Juan Urdangarin qui més problemes li va donar en el passat i qui menys s'ha format, però es defensa ell sol, com Pablo i Miguel. Cada fill en una ciutat diferent. Juan a Londres, Miguel a Madrid i Pablo a Barcelona. La benjamina de la família vivia a Ginebra amb la seva mare mentre acabava els seus estudis escolars.

La idea d'Irene Urdangarin era estudiar Administració i Direcció Hotelera a la prestigiosa universitat de Lausana, la més exigent de tot Europa. Encara que amb el batxillerat internacional, la filla de Cristina no hauria de presentar-se a Espanya a cap prova d'accés, podria fer qualsevol carrera només amb la seva nota de batxillerat, la seva nota és molt baixa i a més, a Lausana obliguen a superar unes proves d'accés i a realitzar dues setmanes de pràctiques prèvies.

Irene Cristina Miguel Pablo GTRES
Irene Cristina Miguel Pablo GTRES

Irene Urdangarin era molt bona estudiant, Cristina i Iñaki estaven molt contents amb ella, tanmateix, fa dos anys, just quan va començar batxillerat, va començar a flaquejar. S'acusa aquest baix rendiment a la situació dels seus pares. La infanta i l'exduc s'havien separat i batallaven per les condicions del divorci. Va ser una època molt complicada per a ella, igual que per a Juan va ser difícil quan el seu pare va ser condemnat i els insultaven pel carrer, també va baixar el seu rendiment escolar.

Després de fracassar en les proves, Irene Urdangarin ja no té clar el seu futur

La jove tenia molt clar el seu futur, però en no entrar a la carrera|cursa desitjada tots els seus plans se n'han anat a l'aigua. Ha perdut un any del seu temps. Per dissimular el seu nul rendiment acadèmic, la infanta Cristina el va obligar a seguir els passos del seu germà Juan. No estimava una persona sense fer res a casa. Així que va acceptar anar-se'n a Cambodja per realitzar un voluntariat, ajudar als més necessitats i créixer com a persona. També va prometre que es trauria el carnet de conduir i estudiaria idiomes, però de moment res de res. També ha suspès.

Irene Urdangarin Cristina mala cara GTRES
Irene Urdangarin Cristina mala cara GTRES

Ara Irene no sap que farà amb el seu futur. De fet, li ha confessat a Cristina que no té clar que estudiarà el proper any. Al juny té l'oportunitat de realitzar una vegada més les proves d'accés, la infanta està disposada a desemborsar uns altres 500 euros, però vol que siguin aprofitats. Irene no té clar que sigui la carrera adequada per a ella. Canvi de rumb. Perd el timó de la seva vida i la infanta s'enfurisma.