La filla petita dels Reis, la infanta Sofia, ha fet la primera comunió aquesta setmana entre una previsible expectació, i en el si d’un esdeveniment més o menys modest, on tot ha sortit tal com estava preparat.

El que no sabíem fins ara era quins regals havia rebut la nena per aquesta data assenyalada i, més en concret, què li havien regalat els seus pares Felip VI i Letícia.

Doncs bé, a Sofia li ha caigut una bicicleta elèctrica, tal com explica la periodista especialitzada en Casa Reial Núria Tiburcio a Vanitatis.

Exemple de bici elèctrica. Pixabay

La raó d’aquest regal és la suposada afició de la nena pels esports, que l’haurien duta a treure’s el vestit de gala i a provar la bici en un tres i no res.

El preu de l’exemplar, informa la mateixa periodista, seria d’un mínim de 500 euros, i podria superar-ne els 1.000.

A Elionor, una gosseta

Sembla que la intenció de Felip i Letícia és que les coses es moguin a la Zarzuela... i literalment. Abans que Sofia es passegés amb la bici elèctrica pels jardins del Palau, la seva germana gran i previsible futura reina, Elionor, va rebre de regal una gosseta per la seva comunió, ara fa dos anys.  

Exemple de labrador marró. Pixabay

Es tracta d’un labrador marró, femella, a què van posar el curiós nom de Sara. Per una altra banda, encara no s’ha pogut veure cap foto de l’animal reial

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat