Sorpresa a la Casa Reial. Per primer cop Zarzuela ofereix protagonisme exclusiu a la filla petita dels reis. La infanta Sofia, segona en la línia successòria a la Corona, ha viscut a l'ombra de l'hereva Elionor però el seu paper constitucional és molt rellevant. Si a la seva germana gran li passés res, o si abdiqués, Espanya tindria una altra reina Sofia. Però no reina consort com la seva àvia sinó reina regnant. En l'anterior visita a l'hospital per anar a veure el rei, la nena petita de Letícia va ser la més desimbolta i ara ha estat reconeguda des de dins com a mereixedora d'atenció exclusiva pública. Primera foto sola amb el seu pare:

infanta sofia hospital efe

sofia triomfa efe

EFE

La raó oficial de l'absència de la riena i la filla gran, esgrimida pel rei, és que aniran fent visites de dos en dos per no atabalar el pacient, i que l'endemà el visitaran soles Letícia i Elionor. Ben feta la tria, que el cap de l'Estat hi vagi amb la filla petita.

felip filla petita efe

felip sofia efe

 

infanta sofia gtres

EFE/ GTRES

La premsa rosa habitual es decep en no veure Letícia i Elionor, la reina i l'hereva, que sempre són el centre d'atenció. En Blau prefereix comprovar com Zarzuela entén el paper de Sofia, que tot i no rebre una educació específica per regnar, o precisament per això, es mostra més natural. Alguns tuitaires ja la prefereixen com a futura reina d'Espanya. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat