Tal com t'hem comptat en EnBlau, la població per metre quadrat en Zarzuela ha augmentat en els últims dies. Irene Urdangarin, després de passar quatre mesos a Cambodja treballant en un voluntariat, ha tornat a Espanya i s'ha instal·lat juntament amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia, i la seva tia, Irene de Grecia, en Zarzuela, a 1 km del Pavelló del Príncep, on resideixen els reis Felip VI i Letícia.

Però Irene no és l'única Urdangarin que ha pres posicions a palau. Miguel Urdangarin també s'ha instal·lat en els dominis de la reina Sofia. El jove va patir una lesió mentre es preparava per ser professor esportiu i, després d'estar uns dies recuperant-se a Ginebra amb la seva mare, la infanta Cristina, s'ha mudat Zarzuela. Al costat de la seva germana, tenen intencions de romandre allà fins a finals d'estiu.

Els Urdangarin envaeixen Zarzuela

A tot això, expliquen algunes fonts que la infanta Cristina podria aprofitar pròximament per instal·lar-te temporalment també en Zarzuela, amb l'excusa de donar un cop de mà a la reina emèrita Sofia amb els dos joves. Sobretot amb Miguel, que encara està convalescent.

Irene Cristina Miguel Pablo GTRES
Irene Cristina Miguel Pablo GTRES

Tots ells estaran vivint a 1 km del Pavelló del Príncep, domicili oficial dels reis Felip VI i Letícia. Un lloc en el qual molt aviat també hi haurà un canvi demogràfic. En les properes setmanes tornaran la princesa Elionor i la infanta Sofia, després d'haver passat el curs a l'Acadèmia Militar de Saragossa i en l'UWC College de Gales, respectivament. No obstant això, a diferència dels seus cosins, les seves intencions no passen per estar tot l'estiu en Zarzuela.

Visites fugaces de la princesa Elionor i la infanta Sofia

La primera en tornar serà la infanta Sofia. Concretament, serà aquest divendres 14 de juny quan acaba el curs de l'UWC International College. Aquell dia, a les 10 de la nit, agafarà un autobús amb destinació a l'aeroport d'Heathrow, el Londres. S'espera que viatgi la mateixa nit per ser ja el cap de setmana a Zarzuela.

Per la seva part, la princesa Elionor tornarà dimecres 19 de juny, coincidint amb l'Acte de Clausura del curs escolar a l'Acadèmia General Militar de Saragossa. Després d'aquest esdeveniment, els cadets, inclosa Elionor, podran tornar a casa.

Sofia estatura Leonor EP
Sofia Leonor EP

Una vegada tota la família estigui a Madrid, s'espera que passin part de l'estiu junts. No escaparan a la seva estada a Marivent i a unes breus vacances familiars a una destinació desconeguda per l'ull públic.

Tanmateix, les intencions d'Elionor i Sofia, com les de qualsevol jove de la seva edat, passen per prendre unes vacances amb amics. La seva tornada a palau serà un hola i adeu. Ambdues tenen previst anar-se'n de viatge aquest estiu ambs els seus amics, els coneguts i els 'especials', i passar el major temps possible lluny de Zarzuela.