Letícia intenta evitar sempre als Borbons. Des que els va esquitxar el cas Nóos i les malifetes de Juan Carlos, la reina va obligar el rei a retirar-los les seves funcions i el seu sou, la ciutadania havia perdut tota la confiança en la corona. Tanmateix, ara s'ha sabut que s'amagava una mica més en aquesta fractura familiar. Els Borbons mai van voler a la dona de Felip pel simple fet de ser plebea, l'única que li va brindar una oportunitat va ser la infanta Cristina, que també es va casar amb un plebeu, encara que ella no anava a convertir-se en reina.

La infanta Elena és la més Borbó de tota la família, fidel defensora dels seus pares, especialment de Juan Carlos, que és qui rep el pitjor tracte per part de Letícia. Ara mateix el manté a Abu Dhabi allunyat de tota la família. Per aquesta raó han tingut més d'una discussió. Però hi ha altres motius com la suposada infidelitat que ha airejat Jaime del Burgo.

Felipe Letizia aniversari elena EP
Felipe Letizia aniversari elena EP

La infanta Elena no va perdonar el menyspreu a la família

Segons l'advocat, la reina va ser infidel al rei durant diversos anys. Un secret que va ocultar fins que Felipe i Juan Carlos la van investigar i van descobrir tota la veritat. Es veia amb un altre. Tota la família Borbó es va assabentar i lògicament no va tractar bé Letícia. La volien fora de la família. Per culpa d'aquesta infidelitat han travessat episodis molt durs.

infanta Elena i Letizia
infanta Elena i Letizia

En alguna ocasió Letizia i Elena s'han trobat i han viscut moments de molta tensió. La infanta no va poder callar davant d'ella i li va deixar anar paraules molt lletges per la seva infidelitat. La relació entre les cunyades mai no va ser gaire bona en els inicis, però ara gaire menys.

"Eres humil, eres pobra i plebea, que sembla que se t'oblida," asseguren que va arribar a dir-li la duquessa de Lugo a la reina Letícia en un rampell en plena discussió. La infanta Elena mai no va entendre per què el seu pare havia de pagar amb l'exili, ni tampoc per què tota la família està fora de la corona.