Als seus 55 anys, no sembla que la infanta Elena vulgui ampliar la família i donar-los-hi un germanet a Froilán i Victoria Federica. Tampoc fa pinta que serà àvia d'aquí a poc temps, tot i que amb Froilán, mai se sap. Sobre la seva llarga nòmina de nebots, per la banda de Cristina dubtem que amb Urdangarin a la presó vinguin més fills rossos com els que ja tenen. L'única opció seria que Felip i Letícia es plantegessin donar un germà a Elionor o Sofia que els hi passés la mà per davant en matèria de línia successòria.

leticia cristina elena cotxe gtres

GTRES

Però ni l'edat, ni l'abundància de nens borbònics, han fet que la infanta Elena aturi una de les seves grans passions a la qual s'hi està abonant amb dedicació en els darrers temps. Deixant de banda les corrides que gaudeix amb el seu pare, la felicitat que sent quan puja al damunt d'un cavall o els aires de llibertat que respira quan navega, a la fills gran de Joan Carles i Sofia l'omple una altra passió no gaire coneguda: tricotar. Explica Semana que la germana de Felip va a classes de costura un cop per setmana amb un grup d'amigues a l'escola Club de Labores del barri de Chamartín, a Madrid.

infanta elena barret  GTRES

GTRES

L'especialització de l'escola és la roba de punt i el patronatge, sobretot en roba per a nadons, una disciplina a la que Elena dedica molts esforços per crear peces, potser pel petit Carlos, el fill de la seva cosina (i estimada) María Zurita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club De Labores Madrid (@clubdelabores) on

El patchwork també ha seduït una infanta que ja veurem si aprofita per unir dues passions: el fil i l'agulla i Espanya. Sovint ha regalat als més patriòtics imatges on va vestida orgullosa amb els colors rojigualdos de la bandera. No es estranyaria que es posés a cosir alguns bodies per nadons amb els colors vermell i groc.

maria zurita infanta elena  GTRES

GTRES

Les classes li costen a Elena 185 euros el trimestre, i no es descarta que també s'apunti a un curs de brodat amb cintes, que costa 55 euros per quatre hores d'aprenentage. La revista Vanitatis ha parlat amb l'escola que ha fet que la infanta torni a les aules, que asseguren que no han notat un augment considerable pel fet de tenir una il·lustre alumna. Però sí que revela que a moltes de les clientes "no les gusta 'Maestros de la costura'", el talent de TVE sobre cosidors.

infanta elena rosa torera efe

Efe

Es desconeix si la infanta Elena ha sortit en defensa del dissenyador i jurat del concurs, Lorenzo Caprile, quan les compis de classe han criticat el programa. Molt lligat a la família reial, ell va ser l'artífex del vestit de núvia de la infanta Cristina i d'un d'inspiració torera amb faldilla color capote de la pròpia Elena. A partir d'ara , ella mateixa es podrà dissenyar els modelets. Miedo nos da.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat