Han passat més de dos anys des d'aquelles polèmiques fotografies en les quals Iñaki Urdangarin donava un romàntic passeig per la platja de Biarritz en companyia d'una misteriosa dona. En un primer moment es creia que era la infanta Cristina, però no. Aquesta persona era Ainhoa Armentia, una persona totalment desconeguda fins ara, ara és l'amor de la seva vida i ja comparteixen casa junts des que el mes de gener passat l'exjugador d'handbol va firmar definitivament el divorci amb la mare dels seus fills i amb unes condicions econòmiques molt suculentes. Ambdós es van conèixer al bufet d'advocats en el que treballen a Vitòria.

La infanta Cristina va rebre un dels cops més durs de la seva vida perquè sempre va confiar en Iñaki i en la seva relació, estava molt enamorada, i en el dia d'avui, fonts properes a la filla de Juan Carlos, asseguren que continua estant. Ara per ara, el seu cor no està preparat per estimar un altre home. En el dia d'avui segueix els passos de la seva germana Irene i continua soltera, encara que se l'ha adjudicada alguna relació amb un bon amic de Barcelona. Vozpopuli va revelar la identitat d'un amic especial, un empresari català.

infanta cristina casament efe
infanta cristina casament efe

Cristina de Borbón portava casada més de dues dècades amb Iñaki Urdangarin i pensava que seria una relació per al final dels seus dies, amb quatre fills en comú, tots ja majors d'edat, però és una cosa que no ha estat així. Ara potser es penedeix que l'exduc de Palma hagi estat el candidat elegit per casar-se, ja que va tenir altres pretendents. En un article passat us parlem de la seva relació amb Jesús Rollán, un waterpolista que era molt amic de la parella. Ara us parlem d'Adolfo Suárez Illana, advocat i exmembre del Partit Popular.

Víctor Sandoval va revelar amb molt misteri aquesta relació

Vozpopuli afirma que va existir aquesta relació, encara que van ser molt discrets i es desconeix quant temps va durar. Segons el mitjà de comunicació citat anteriorment, Adolfo estava molt enamorat de Cristina i tenia intencions de casar-se amb ella, però aquest enllaç no es va materialitzar mai.

Adolfo Suárez Illana efe
Adolfo Suárez Illana efe

Víctor Sandoval és qui va destapar aquesta notícia molt segur del que explicava. Ho va fer fa un any en el desaparegut programa 'Sálvame' de Telecinco. "Això passa per no agafar el camí correcte. Potser si no vas haver abandonat al teu xicot d'abans... Es que molt poca gent sabia, anem, gairebé ningú, perquè el portàveu en secret, no és més, pensaven que aquest xicot era el de la seva germana Elena i resulta que no. Estaves sortint amb ell, però clar, se't va creuar Urdangarin". Adolfo Suárez "es va quedar llanço pols". La premsa no es va adonar de res perquè pensaven que el polític estava amb la infanta Elena. "La premsa no es va assabentar perquè creien que estava amb la infanta Elena i això els va venir fenomenal". El presentador va assenyalar que ell els va veure en una discoteca actuar com a xicots: "No sé el temps que portaven abans, no els vaig veure besar-se però era una parella, reservaven taula. Que el Príncep per exemple amb Urdangarin no reservava taula, era copa, barra i a la pista. Ho explico ara perquè s'han separat i ell és molt feliç amb la seva dona [Isabel Flores Santos-Suárez]".