La infanta Cristina no passa un dels seus millors moments. L'any passat es va separar d'Iñaki Urdangarin per sorpresa. El matrimoni passava una greu crisi, i és que vivien separats des que l'exduc de Palma va sortir de presó. L'estiu de 2021 van aparèixer en exclusiva les fotografies de l'exjugador d'handbol en companyia d'una dona amb la cabellera rossa, com Cristina, però no era ella. Es tractava d'una altra persona. D'aquesta forma la filla de Joan Carles I es va assabentar de la infidelitat. Es va sentir humiliada i traïda. Encara així pensa posar-li les coses molt fàcils al pare dels seus fills, i és que ha de garantir pel seu silenci.

Segons Juan Luis Galiacho, la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin firmaran el divorci el proper mes de juliol, quan Irene Urdangarin compleixi la majoria d'edat, d'aquesta forma no implicaran cap dels seus fills en aquest procés. La germana de Felipe beneficiarà el guipuscoà en aquest procés. Tal com revela el periodista, Cristina pagarà una elevada suma de diners al mes a Iñaki que li permetrà viure sense treballar, encara que és una cosa que no vol, se li abonarà una indemnització de dos milions d'euros, com a compensació per renunciar a una proposició d'una editorial, i posarà al seu nom algunes propietats de la costa francesa. Han quedat d'acord a mantenir-li la seva escorta, que Cristina pagarà de la seva butxaca, i els viatges i dietes que estiguin relacionats amb les visites als seus quatre fills.

Les fotografies dels estius de la infanta Cristina amb els seus pares a bord del Fortuna

La família Real està totalment trencada amb les polèmiques de Juan Carlos i l'ingrés a presó d'Iñaki, sense oblidar el petit Froilán. Tots s'han distanciat i han pres els seus propis camins. És missió impossible poder veure unes fotografies de tots junts. De vacances sempre es reunien a Marivent, però aquells estius a Mallorca ja són només records. Com els viatges al luxós iot de Joan Carles I. Els llavors reis d'Espanya viatjaven sempre amb tots els seus fills i amb les seves parelles. Especialment amb Iñaki i Cristina, i amb Letizia i Felipe.

Els paparazzis sempre anaven a la recerca del Fortuna, el famós iot de Juan Carlos, que porta anys en venda per tres milions d'euros aparcat al port de Denia. A la seva coberta era senzill veure els reis i les infantes amb els seus marits. Per prendre el sol intentaven passar més desapercebuts, per això aquestes fotografies es pagaven a preu d'or.

Juan Carlos bañador
Juan Carlos bañador

Hi ha unes imatges de la infanta Cristina sense la part de dalt del biquini perquè no li quedés marca i Sofia en vestit de bany. En altres fotografies també es podia veure Juan Carlos en banyador turbo. En la imatge només se la pot veure ajaguda de cap per avall i fent esnórquel.

Aquestes imatges les va destapar Marisa Martín Blázquez. Pertanyen a un dels estius dels reis a Mallorca. La infanta Cristina era molt jove, ni tan sols havia conegut Iñaki Urdangarin. Ningú va voler aquestes fotografies. Només les va publicar 'Tribuna', una revista política desapareguda.

Cristina topless
Cristina topless
Cristina Topless
Cristina Topless
Cristina topless
Cristina topless
Cristina topless
Cristina topless