Al voltant de Casa reial es mouen moltes informacions però també algunes fake news. La clau de la versemblança d'una notícia sobre els Borbons és quants mitjans la poden contrastar. I aquesta ningú l'ha pogut contrastar:  la infanta Cristina tindria una relació extramatrimonial amb un famós independentista català.  Només ho assegura el digital ultra de l'exmarit d'Ana Rosa Quintana Alfonso Rojo. Periodista digital posa nom i cognoms a aquest "amant", literalment, de Cristina: Juanjo Puigcorbé. L'actor, famós en part per interpretar el rei Joan Carles a la sèrie de Telecinco i per anar a les anteriors llistes d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, apareix com un amic íntim i ara "amant" de la germana del Rei.

juanjo puigcorbe  ACN

ACN

periodista

La columna al diari la signa un tal Salomon Lush, que sembla un malnom. Com a periodista no té xarxes socials ni li podem posar cara. Escriu: "El rumor procede del entorno más cercano a la Reina Letizia. La filtración además apunta a que Cristina de Borbón es una mujer que necesita cariño constante. La Infanta habría retomado la íntima relación de amistad con ese actor barcelonés, viejo amigo de la hermana del Rey Felipe e incluso se ha aireado el nombre. Se trataría del conocido intérprete Juanjo Puigcorbé". El titular no ofereix dubte de quin tipus de relació els atribueix el diari de dretes a Puigcorbé i Cristina: "Letizia remata a la Infanta Cristina aireando el nombre de su amante". Negre sobre blanc.

juanjo puigcorbe ERC ACN

ACN

No se sap si aquell diari hostil amb l'independentisme i servil amb Felip VI publica aquest rumor amb algun objectiu polític. A ERC ja no tenen Puigcorbé entre les seves files i la infanta Cristina, de qui Pilar Eyre ja ha publicat que s'està assessorant legalment per divorciar-se, no sembla haver coincidit amb l'encara regidor de Barcelona més que en algun sopar barceloní amb més gent i fa anys. Potser en un futur veiem Cristina i Puigcorbé com una feliç parella però hores d'ara sembla una pura invenció. Amb quina finalitat?