Cristina de Borbón està molt dolguda amb Letizia. La relació entre elles està totalment trencada des de fa més d'una dècada. Quan va explotar el cas Noós, la reina va obligar a Felipe distanciar-se de la seva família, l'única missió era protegir el futur regnat de Leonor. Els reis es van desvincular totalment dels Borbó. Ni una sola imatge pública junts des d'aleshores. Ja no apareix cap posat familiar en Zarzuela ni a Marivent. La més dolguda de tota la família ha estat Cristina.

Quan Felipe es va enamorar de Letizia i va decidir presentar-la a la seva família, tots els Borbó li van donar l'esquena menys una, Cristina de Borbón. Tots es veien millor que ella perquè pertanyien a la reialesa. Tanmateix, la mare de Leonor era plebea, divorciada del seu professor d'institut, de pares separats, atea i presentadora d'informatius. A més, Juan Carlos la va investigar i el seu passat podria haver fet molt mal a la corona. Van obligar al llavors príncep a renunciar, però ell va assegurar que es casaria amb ella o deixaria la corona.

Felipe i Cristina efe
Felipe i Cristina efe

La primera persona que va conèixer Letizia va ser la infanta Cristina. Felipe tenia una gran confiança amb la seva germana i sabia que era l'única que podia ajudar-la perquè ella també es va casar amb un plebeu i famós, jugador d'handbol del FC Barcelona. Li va donar suport en tot moment. De fet, Iñaki i ella deixaven les claus de la seva casa de Barcelona a Felipe perquè es veiés amb Letizia en secret. Quan va explotar el cas Nóos, Felipe i Letizia van deixar a Iñaki i Cristina amb una mà davant i una altra darrere, no s'esperaven aquesta jugada bruta.

La infanta Cristina se sent dolguda amb Letizia i Felipe

La infanta Cristina passa ara molt temps a Madrid amb la reina Sofia des que Irene Urdangarin ha marxat a fer el voluntariat a Cambodja. A Suïssa està sola. No se li coneix cap nova parella en l'actualitat, encara que se'l vincula amb diversos empresaris. La seva mare i la seva tia Irene són molt grans i prefereix passar temps amb elles. Tanmateix, a palau ha viscut moments molt vergonyosos.

Cristina no s'ha vist en cap moment amb el seu germà malgrat coincidir a Madrid. Ni tan sols en Zarzuela. A més, a la infanta li fa molta pena veure com els reis prohiben a Leonor i Sofia que s'apropin a veure la seva àvia. Elles volen, però Letizia no. Li dol veure com la reina les ha distanciat de la seva família. Són escenes vergonyoses. No el suporta.

Letizia ballant al costat de|juntament amb Felip VI d'Espanya
Letizia ballant al costat de Felip VI d'Espanya