Letícia mai no ha estat molt estimada entre els Borbó. Quan Felipe la va presentar als seus pares li van fer el buit. De fet, com a la resta, Juan Carlos va intentar que el seu fill trenqués la seva relació amb la jove. Ja ho va fer amb Isabel Sartorius o Eva Sannum, tanmateix amb la periodista li va ser impossible. El llavors príncep va llançar un ultimàtum, o es casava amb ella o deixava la corona, hauria estat un escàndol.

Felipe sabia que Juan Carlos i Sofia no anaven a acceptar Letícia. Era una plebea, divorciada, de pares separats, atea, i a sobre presentadora d'informatius. A més, com a totes les parelles del seu fill, l'emèrit les investigava amb ajuda del CNI, i tot el que va saber d'ella podria haver estat un gran escàndol. El llavors príncep va demanar consell i ajuda a la infanta Cristina. La seva germana va ser la seva gran aliada. Cristina i Iñaki van ser els primers en conèixer la nova relació de Felipe. La infanta s'havia casat amb un plebeu i famós, jugador d'handbol del FC Barcelona, per això era qui millor podia aconsellar-lo.

Família Reial|Real per complet Atenes GTRES
Família Reial per complet Atenes GTRES

La família sempre va fer de menys a Letícia, i també a la seva família, els Ortiz Rocasolano. Al final són plebeus i ells pertanyen a la reialesa, dos mons completament diferents. Sempre s'han cregut superiors a la resta. Per aquesta raó, la reina va agafar les regnes del tron i es va venjar de tots els Borbó. Especialment de Juan Carlos, a qui va avergonyir amb l'abdicació i amb el posterior exili.

La infanta Elena i la infanta Cristina no volen Letícia a prop

El pla de Letícia va funcionar, però la truita s'ha donat la volta i després de més d'una dècada amb els Borbó fora de combat, tornen a atacar. Les declaracions de Jaime del Burgo han fet efecte en la imatge de la mare de Leonor i Sofia, han aconseguit debilitar-la. Ara busca suport en la família de Felipe, però aquests li han donat l'esquena.

Letícia ha perdut poder en la institució. Ara és Felipe qui ha agafat les regnes de la corona. De fet, comencen a excloure la monarca de tots els actes. Per exemple, del casament d'Almeida dissabte vinent 6 d'abril. L'alcalde de Madrid es casa, i per descomptat ha convidat a tota la corona per complet. També a Juan Carlos i a Sofia, i a les infantes Elena i Cristina. Potser per això Letícia ha declinat la proposició. Els Borbó la volen fora de joc. El pla maquiavèl·lic comença aquest cap de setmana. Anirà Felipe sense ella?

Família reial|real per complet
Família reial per complet