Pablo Urdangarin ha trepitjat una tifa com a una casa de pagès. Ha passat de ser un jove modèlic, alt, guapo, fort, atractiu i pencaire a encomanar-se dels vicis més habituals de la seva família. Si més no segons el punt de vista de Telecinco i d'uns quants tertulians que passen pels seus programes, i que li retreuen una vida amorosa massa alegre. Sí, és cert: els antecedents a casa seva són de traca: té un avi que deixa Julio Iglesias com a un aprenent, i un pare que també ha fet de les seves, amb la infidelitat final amb Ainhoa Armentia com la cirereta del pastís. En Pablo sempre havia estat formal i correcte, però l'aparició de detalls de la seva vida íntima ha fet que l'incorporin a la llista negra. Fins i tot en posicions de cua, superat per Froilán i tot. Quin drama.

El jugador del F.C.Barcelona de handbol té 22 anys i triomfa entre les joves de la seva edat. Està descobrint la vida, l'amor, la passió: si no ho fa ara, quan ho hauria de fer? Doncs segons algunes fonts, mai de la vida. Per exemple Marta López, ex Gran Hermana reconvertida en advocada de les causes perdudes. O Alexia Rivas, l'ex d'Alfonso Merlos que curiosament, va ser la dona amb la que posava les banyes a López. El que són les coses, dues enemigues irreconciliables ara comparteixen bèstia negra, Pablo Urdangarin. Has de riure per força. El cas d'Alexia, ex de Socialité, és una mica diferent al de la Marta: és part implicada. Té una amiga que s'havia embolicat amb el nebot de Felip, i tot que anava dient que no se'n feia grans il·lusions, la realitat és que sí que les tenia. Pensava que era la nòvia, l'única. I no és així.

Pablo Urdangarin novia EP
Pablo Urdangarin triomfa entre les joves / Europa Press

El triangle amorós de Pablo Urdangarin i l'ofensiva de Telecinco

Portem dies explicant els detalls d'aquest triangle (com a mínim) amorós. Es van anunciar fotos d'en Pablo amb una noia en actitud afectuosa, però la publicació es va dilatar força. Finalment van sortir a la llum: dues imatges de baixa qualitat del noi besant-se amb una jove en una botiga de roba de Barcelona. L'amiga d'Alexia va al·lucinar: Urdangarin li havia jurat que mai no hi hauria fotos perquè no n'existien. Meeeec! Eso es... mentira. La despechá li va muntar un pollastre i sembla que el seu idil·li va passar a millor vida. Ahir mateix vam veure més imatges de l'esportista amb la mateixa noia barcelonina, ara passejant de manera romàntica per Sarrià. Semblaria que l'Urdangarin s'ha deixat de jocs i ha triat parella única i exclusiva. Però vet aquí que Rivas torna a la càrrega: "Pablo no se fia de esta chica. Cree que las imágenes salen de ella, avisa a la prensa". No pararà fins a venjar la seva col·lega, vaja.

 
Pablo Urdangarin chica Sarrià Telecinco
Pablo Urdangarin amb una amiga especial a Sarrià / Telecinco

Alexia Rivas assegura haver parlat amb la infanta Cristina, furiosa amb el seu fill

El millor de tot ha arribat tot seguit al 'Ya es mediodía'. Increïble, però cert: Alexia assegura haver parlat amb la infanta Cristina, amb el seu entorn o la seva mèdium, però amb algú amb fil directe. Costa de creure, però el titular és tan llaminer que no el podem deixar passar de llarg. La mare d'en Pablo estaria furiosa, no vol escàndols. Ja té prou amb l'exmarit i la novieta. "Le ha sentado muy mal porque no se esperaba que su hijo mintiera y formara parte de un escándalo, ni que tuviera varias relaciones paralelas”. Afegeix també que Cristina li ha transmès el malestar i enuig. Quin circ tot plegat. El borbònic i el telecinquero

Alexia Rivas rajando de Pablo Urdangarin Telecinco
Alexia Rivas esbudellant Pablo Urdangarin / Telecinco
EuropaPress 1641799 ts reduce 128000 euros responsabilidad civil infanta cristina debera pagar (1)
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina / Europa Press

En Pablo festeja amb dues i Cristina s'enfada com si fos l'Iñaki. Ara bé, amb son pare Joan Carles posant-li les banyes milers de vegades a sa mare Sofía, ni ase ni bèstia. Més aviat, palmadetes a l'esquena i viatges a Abu Dhabi. Quina barra. Com sempre.