Irene Urdangarin estava a punt per començar els seus estudis en l'École hôtelière de Lausanne, una escola d'hostaleria molt prestigiosa amb 125 anys d'història. Tanmateix, hi ha hagut canvi de plans d'última hora. Irene ha deixat els estudis per més endavant.

Segons va publicar la revista HOLA!, Irene ha decidit prendre un any sabàtic. Vol recórrer el món, viure la vida a la seva manera i pensar què fer amb el seu futur. L'hostaleria va quedar arxivada al calaix de l'oblit. "Irene ha decidit prendre un any sabàtic, abans de començar la universitat perquè vol, igual com el seu germà gran, Juan, treballar com a voluntària i formar part d'un projecte de cooperació. Es dedicarà a explorar món i pensar bé el que vol fer, per definir el millor possible el seu futur. La carrera d'hostaleria ha quedat descartada", va revelar la revista.

La tempesta perfecta que allunya Irene dels seus estudis

Sembla que Irene ha tingut una temporada complicada, amb el seu pare a la presó o la seva mare declarant davant del jutge pels assumptes tèrbols del seu encara marit. I com si això no fos suficient, s'hi ha sumat la separació dels seus pares després de la publicació de les imatges que confirmaven que Iñaki li estava sent infidel a Cristina amb Ainhoa Armentia.

Iñaki Urdangarin Ainhoa Armentia Instagram
Iñaki Urdangarin Ainhoa Armentia Instagram

No obstant això, la infanta Cristina considera que els seus problemes i els d'Iñaki amb la justícia són allò de menys. I que el que més ha afectat Irene és el que té a veure amb la part sentimental. És a dir, culpa Ainhoa Armentia de tots els mals d'Irene. I així li ha fet saber a Iñaki, que no està d'acord en absolut amb la decisió de la seva filla i assenyala Cristina d'haver-li deixat fer i desfer com ha volgut en els últims anys.

La infanta Cristina assenyala exclusivament Ainhoa Armentia

Per a Cristina, la infidelitat d'Urdangarin amb Ainhoa ha estat el detonador del mal moment d'Irene. I apel·la que els seus resultats acadèmics van començar a trontollar quan van sortir a la llum les fotos d'Iñaki i Armentia passejant per la platja.

D'una banda, aquelles imatges van doldre molt a Irene. Per un altre, Cristina també ho ha passat molt malament des d'aleshores. I la jove, que ha viscut en primera persona la tristesa de la seva mare, ha estat incapaç de suportar la situació amb normalitat.