9.352. Aquests són els quilòmetres que separaven les darreres hores dues persones de la mateixa família que en el fons (i en la superfície) no se suporten. 9.352 quilòmetres que separen les ciutats de San Pedro Sula, a Hondures, i Saint Moritz, a Suïssa. 9.352 quilòmetres de distància entre la reina Letícia i la seva cunyada, la infanta Cristina. Una, en visita humanitària. L'altra, de celebració.

Letícia i infanta Cristina  GTRES

Letícia i Cristina (GTRES)

Però tot i la distància, segur que a la monarca espanyola li van xiular les orelles. Perquè la germana del seu marit es va trobar a la famosa ciutat alpina amb la seva arxienemiga pública número 1: Marie-Chantal Miller de Grècia. No només això, va estar de festa amb ella.

marie chantal miller

Marie Chantal Miller (@mariechantal22)

S'acaba de celebrar un casament a la reialesa europea. Un enllaç de sang blava en la intimitat. S'han casat Felip de Grècia i Nina Flohr, amb només dos testimonis: el pare del nuvi, l'antic rei Constantí II de Grècia, i Thomas, el pare de la núvia, propietari de la companyia aèria VistaJet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

Però després de l'austeritat de la cerimònia, els nuvis van celebrar un àpat a l'hotel Badrutt's Palace amb una trentena de convidats íntims. Entre els quals, una petita representació dels Borbons: la infanta Cristina i la seva filla de quinze anys, Irene, tal i com explica la revista ¡Hola! aquest dimecres, que, vivint a Ginebra, ho tenien fàcil per anar a la cita. La resta de convidats va arribar en avions noliejats pel pare de la núvia. I a la festa van coincidir amb d'altres royals amics i familiars de la parella. Tots els germans de Felip, evidentment, també hi eren. Entre ells, Pablo. I la seva dona, Marie Chantal, que, a dia d'avui, és qui més bel·ligerant s'ha mostrat mai, destrossant Letícia després del famós affaire a la Catedral de Palma amb la grega Sofia: "Cap àvia no es mereix aquesta mena de tractament. Vaja, que ha demostrat la seva veritable cara".

marie chantal miller

Marie Chantal Miller (@mariechantal22)

La infanta Cristina té molt bona relació amb els seus cosins grecs i les seves dones. Mai no se n'ha amagat. I el cap de setmana, ella i la branca grega de l'emèrita van brindar entre copes pels nuvis... I potser per Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat