Iñaki Urdangarin ha aconseguit el seu gran propòsit. Després d'una àrdua batalla legal contra la infanta Cristina, la filla de Juan Carlos ha cedit a les seves elevades peticions. L'exduc de Palma ja hauria ingressat el primer milió corresponent a una quantitat en concepte d'indemnització pel llibre que li van oferir escriure i a què va renunciar. L'altre milió ho percebrà una vegada que es firmi l'anhelat divorci. Per fi deixaran de ser matrimoni i començar les seves noves vides.

L'exduc de Palma també ha vist incrementar-se el seu sou per part de la infanta Cristina. Dels 6.000 inicials ha passat a 25.000 euros mensuals. Per fi viu com un rei, com ell volia. I a més, ha aconseguit que tots aquests diners el financi Joan Carles I, la persona que culpa de tots els seus mals, l'emèrit podria haver frenat el seu ingrés a la presó, però algú havia de pagar per demostrar que la justícia és igual per a tothom.

fills iñaki urdangarin efe
fills iñaki urdangarin efe

Iñaki Urdangarin s'ha separat dels Borbons completament. Fins i tot dels seus fills. Joan Carles I és qui sempre ha finançat els estudis dels seus quatre nets. L'exjugador d'handbol mai no ha deixat anar ni un euro de la seva butxaca. La infanta Cristina ha estat l'altra persona que els ha mantingut, ha finançat tots els seus capricis i manutenció. Ni junts ni divorciats, l'exduc ha ajudat els seus fills econòmicament.

Juan es va ocupar d'Irene Urdangarin

El xicot d'Ainhoa Armentia mai no ha exercit de pare d'Irene. Ella era molt petita quan tot va saltar pels aires i van haver de marxar d'Espanya. A més, durant l'adolescència de la jove va estar a la presó. La petita no entenia res i va ser Juan, el més gran de tots, i qui més va patir els insults a la família pel carrer o el bullying a l'escola, que es va abocar als seus germans, especialment a Irene. El va fer de pare. Va intentar que tot això no afectés la seva germana petita, que el cosia a preguntes. El seu pare no hi era, i la seva mare tenia massa problemes. Realment, Juan el va fer de pare en aquells anys tan complicats, un secret que sempre va guardar Cristina al seu cor. Se sent molt orgullosa de l'educació que han rebut tots els seus fills.

Ara Irene Urdangarin seguirà els seus passos. L'adolescent ha decidit fer una pausa i gaudir d'un any sabàtic, encara que aprofitarà uns mesos per anar-se'n a fer un voluntariat, com Juan. El seu mirall en el qual mirar-se.

Juan Urdangarin
Juan Urdangarin