Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón han arribat per fi a un acord de divorci, en aquest cas beneficiós per a l'exduc de Palma. Les peticions de l'exjugador d'handbol eren massa elevades i la infanta no estava disposada a complir-les. Finalment, després d'àrdues negociacions, segons Juan Luis Galiacho, haurien posat punt i final a la batalla legal. En les últimes setmanes han coincidit en esdeveniments esportius del seu fill Pablo i s'han mostrat molt propers.

L'encara matrimoni ja tindria data per estampar la seva firma en el divorci. Finalment, Iñaki surt amb la seva i ja hauria rebut el primer pagament d'un milió d'euros en concepte d'indemnització pel llibre que li van oferir escriure i a què va renunciar. Rebrà l'altre milió d'euros una vegada finalitzi el procés. També s'ha augmentat el seu sou, de 6.000 euros a 25.000 euros. Joan Carles I és qui es farà càrrec de totes les despeses.

Iñaki Urdangarin efe
Iñaki Urdangarin efe

Sorprèn que amb aquests diners tots els mesos, i a la seva edat, Iñaki Urdangarin encara vulgui treballar. El cas Nóos i el seu ingrés a la presó ha arruïnat els seus plans. Cap empresa no el contracta, però Juan Carlos ha intervingut perquè pugui tornar a una oficina. Ha fet ús de les seves influències. 'ElCierreDigital' va parlar d'un suposat nou projecte amb Iberdrola, una informació falsa que la companyia els va demanar de rectificar en un comunicat. No volien veure's vinculats amb l'encara gendre de l'emèrit.

Iñaki Urdangarin no treballarà a Iberdrola, però ha rebut una oferta a Abu Dhabi

"El Sr. Urdangarin no treballa en els serveis jurídics d'IBERDROLA, S.A., ni en els de cap societat dependent de la mateixa. En conseqüència, és falsa l'afirmació de l'article que assenyala "...lleva treballant des de setembre com a assessor en el departament jurídic d'Iberdrola. IBERDROLA ni ha contractat, ni té previst contractar, ni ha pagat cap quantitat al Sr. Urdangarin", resa el comunicat del mitjà de comunicació.

Iñaki Urdangarin obté la llibertat condicional efe
Iñaki Urdangarin obté la llibertat condicional efe

Ara mateix Iñaki Urdangarin no té cap feina, es troba a l'atur, no obstant això sabem que té moltes ganes de tornar a una oficina i que n'ha rebut alguns ofertes molt interessants, encara que algunes no pot atendre-les perquè no casen amb el seu projecte de vida a llarg termini.

El marit de la infanta Cristina hauria rebut una suculenta oferta per anar-se'n a treballar i viure Abu Dhabi, on resideix en l'actualitat Joan Carles I, la mateixa persona que li hauria buscat aquesta nova feina. És una forma extraordinària orquestrada per Casa Reial per allunyar-lo del focus mediàtic. Tanmateix, Iñaki no veuria amb bons ulls distanciar-se dels seus quatre fills, tampoc de la seva mare, que ja està molt gran, ni de la seva parella, Ainhoa Armentia, amb qui té plans de futur, com un casament.