Després dels seus anys més difícils, Iñaki Urdangarín comença a redreçar la seva vida, ja sense la presència de la infanta Cristina. De la mà d'Ainhoa Armentia, la seva nova parella, l'exjugador d'handbol ja té plans de futur i passen per tornar a Barcelona, la ciutat de la que va fugir quan es va destapar la trama del cas Noos.

Actualment treballa en el despatx Imaz & Associats, a Vitòria, ciutat en la qual viu al costat de la seva mare. En el treball va conèixer Ainhoa, amb qui comparteix classes de ioga. Acudeixen a la mateixa classe i allà es van deixar portar per la passió i els van fotografiar fent-se el seu primer petó públic. Però què passarà en els propers mesos amb aquesta relació?

Iñaki Urdangarín

Iñaki Urdangarín / EFE

Si finalment Iñaki s'instal·la a Barcelona, què passarà amb la seva relació?

Iñaki Urdangarín sembla molt enamorat a simple vista, tanmateix està realitzant un curs d'entrenador d'handbol per formar a juvenils i el duu a terme a Barcelona, a més de 500 km de la seva xicota. Tal com ha informat Alèxia Rivas, col·laboradora de 'Ya son las ocho', aquest curs l'imparteix a les instal·lacions del Barça. Dada curiosa, el seu fill Pablo juga en la categoria B del Barcelona d'handbol.

"Iñaki és a Barcelona perquè està fent un curs d'entrenador d'handbol per entrenar els juvenils. Em compten que vol tornar a aquest món i ha demanat d'exercitar-se a les instal·lacions del Barça", ha assenyalat Alèxia Rivas. Ángela Portero confirma llavors la informació de la seva companya. "La possibilitat que s'incorpori al Barça és real". La periodista ha agregat que "si Urdangarin se'n va a Barcelona a viure, és possible que la seva relació amb Ainhoa Armentia passi a millor vida".

L'ex de la infanta Cristina voldria tornar als seus orígens, on va ser molt feliç. Durant 14 temporades va jugar amb el Barcelona, del 1986 al 2000; i va ser 154 vegades internacional amb la Selecció Espanyola.

Iñaki Urdangarín efeIñaki Urdangarín / EFE

Fa temps que pel seu cap passa la possibilitat de tornar a la ciutat comtal. Encara que ja no compten amb el seu palauet de Pedralbes, Iñaki Urdangarín ha viscut tota una vida a Barcelona, compta amb grans amistats i es coneix la ciutat com el palmell de la mà, a més tres dels seus quatre fills resideixen allà.

Si finalment decideix fer aquest pas es desconeix que succeirà amb la seva relació amb Ainhoa. En unes setmanes Urdangarín rebrà finalment la llibertat condicional. Actualment ja pot fer una vida amb normalitat sense haver de dormir a la presó. Ainhoa i Urdangarín s'han mostrat en tot moment molt enamorats, com dos adolescents. Intenten ser molt discrets, però en alguna ocasió les càmeres els han vist junts, com per exemple quan acudeixen a classe de ioga dues vegades per setmana. Ainhoa es desmarcava en ser preguntada sobre la possible reconciliació entre Iñaki i Cristina. "Us demano si us plau que ens deixeu en pau", era la seva contestació.