Iñaki Urdangarin, figura controvertida de la Família Reial, ha fet un gir sorprenent a la seva vida després de complir una pena a la presó. Malgrat els temps difícils que va passar a causa de la seva participació en el Cas Nóos, Urdangarin ha sabut teixir una nova història per a la seva vida. Actualment, està en una relació amb l'advocada Ainhoa Armentia i espera obtenir el divorci definitiu de la infanta Cristina en els propers dies, a més d'una generosa compensació econòmica. La seva estratègia sembla estar funcionant a la perfecció.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin

Durant el seu temps a la presó, Iñaki Urdangarin va escriure unes memòries que han despertat un gran interès en el mercat editorial. Aquestes memòries contenen revelacions i noms de persones influents en el país que podrien causar un gran enrenou mediàtic i polític, per la qual cosa podien haver estat el seu bitllet daurat cap a la riquesa. Tanmateix, el que ha estat encara més lucratiu per a Urdangarin és l'acord financer al qual va arribar amb la família reial. Segons s'ha donat a conèixer, l'exduc de Palma rebrà un sou vitalici de 25.000 euros al mes, diverses propietats a la costa francesa, a més d'un pagament únic d'aproximadament 2 milions d'euros, una suma que el rei emèrit Joan Carles I es va comprometre a pagar per assegurar el seu silenci i allunyar-lo d'una vegada per tota dels reflectors.

L'oferta que Iñaki Urdangarin va rebutjar: 200.000 euros anuals

Tanmateix, la trama es torna encara més intrigant. Una mà amiga li va oferir un treball en la Fundació Laureus amb un salari de 200.000 euros a l'any. Una oferta temptadora que hauria estat l'enveja de molts. Però, sorprenentment, Urdangarin la va rebutjar, fins i tot després que la seva encara esposa, la infanta Cristina, i el seu sogre van intentar convèncer-lo d'acceptar-la.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin dissenya un pla mestre per venjar-se de la Casa Reial

L'exjugador d'handbol, conscient que enfrontaria dificultats per trobar feina després de la seva condemna, va idear un pla que ha resultat en un lucratiu acord amb els Borbons. Aquest acord sembla ser més beneficiós que qualsevol treball. Ara, Iñaki Urdangarin es troba en una posició còmoda juntament amb Ainhoa Armentia, obtenint un suport econòmic per part de la família que el va deixar sol mentre complia la seva condemna a la presó.

Tanmateix, per no quedar com un "mantingut", l'exduc de Palma li hauria demanat el seu exsogre que mogués les seves influències per aconseguir-li un treball. Això sí, amb un sou superior als 200.000 euros que li havien ofert en el passat. Tanmateix, a causa de la seva deteriorada imatge pública i els seus incomptables escàndols, ningú no ho ha volgut contractar... per ara. Mentrestant, la infanta Cristina i el rei emèrit Joan Carles I es veuen obligats a accedir a les seves demandes financeres, ja que protegir la imatge de la Corona és una prioritat inqüestionable.