Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia inicien una nova vida junts després de dos anys immersos en una batalla legal que els va portar al focus mediàtic. L'exduc de Palma havia decidit divorciar-se de Cristina de Borbón, però no anava a anar-se'n amb les mans buides. L'exjugador d'handbol culpa Juan Carlos i a Casa Reial del seu ingrés a la presó, i és que està convençut que l'emèrit podria haver-lo ajudat per salvar-lo com va fer amb la seva filla. Tanmateix, va entrar a la presó per demostrar que la justícia és igual per a tothom.

L'exduc de Palma ha viscut els pitjors anys de la seva vida, es va quedar sense un euro, els seus amics li pagaven les seves despeses, i cap empresa no volia contractar-lo. Per això ha sol·licitat diners per tota la vida. Juan Carlos li ha pagat dos milions d'euros en concepte d'indemnització pel llibre que li van oferir escriure i a què va renunciar, i 25.000 euros mensuals per tota la vida. D'aquesta forma Iñaki no tindria cap problema econòmic.

Iñaki Urdangarin a Barcelona GTRES
Iñaki Urdangarin a Barcelona GTRES

Iñaki Urdangarin es casarà el 2025, encara que primer ho farà a Las Vegas

La infanta Cristina no volia facilitar-li les coses perquè estava molt enamorada d'ell, pensava que la seva relació amb Ainhoa seria un rampell i tornaria amb ella, però és una cosa que finalment no ha succeït. El pare de Juan, Miguel, Pablo i Irene ha demostrat que la seva relació amb l'advocada va molt seriosament. De fet, encara hi ha rumors d'un possible casament. El matrimoni podria casar-se en un futur pròxim. Aquestes són les intencions de l'exduc de Palma. Vol formalitzar la seva relació amb la seva parella.

De moment, ja han apropat postures amb els respectius fills d'ambdós. Iñaki i Ainhoa van llogar una casa a Vitòria i ja viuen junts. Ell té molt bona relació amb els fills d'ella. Es diu que l'exduc i l'advocada podrien fer un viatge als Estats Units, concretament a Las Vegas, on com moltes persones podrien casar-se vestits d'Elvis Preysler. Un casament que aquí no seria legal que amb la que ja assajarien el seu futur enllaci més endavant. Es parlava de casar-se el 2024, però finalment serà el 2025.

ainhoa Armentia Iñaki Urdabgarin Instagram
ainhoa Armentia Iñaki Urdabgarin Instagram