Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin han fet passos de gegants en la seva relació en els últims mesos. Aquest 2024 prodiguen més felicitat. La parella passa un dolç moment després de la firma del divorci de l'exjugador d'handbol i la infanta Cristina. Un procés que ha tardat dos anys a arribar perquè cap dels dos no es posava d'acord. Iñaki volia diners, mentre que Cristina no volia divorciar-se. La filla de Juan Carlos estava convençuda que la nova relació del pare dels seus fills seria una cosa passatgera i tornaria als seus braços. Estava molt enamorada, però ara s'ha adonat de la realitat.

L'advocada i l'exjugador d'handbol tenen plans de futur. Fa uns mesos que van llogar una casa a Vitòria en la qual ja viuen. Encara que Iñaki no se separa de la seva mare. La visita tots els dies. Està molt preocupat pel seu estat de salut, tot i que encara es troba bé. A Iñaki li encantaria casar-se amb Ainhoa, la dona de la seva vida, encara que és una cosa que encara no podia fer perquè no havia formalitzat el divorci amb la infanta Cristina. El casament podria retardar-se, i arribaria el 2025. Iñaki vol formalitzar la relació. Al seu cap hi ha la idea de compartir la seva vida amb l'advocada fins al final dels seus dies.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES

Tanmateix, la relació d'ambdós no ha estat fàcil perquè han hagut de lluitar contra molts obstacles. D'una banda a la infanta Cristina, que mai no els ha facilitat el divorci per iniciar la seva relació, però per un altre els fills d'ambdós. Els fills de Cristina i Iñaki no coneixen encara Ainhoa Armentia, ni tampoc tenen gaire interès. Segons Pilar Eyre és un pas que no volien fer fins que es formalitzés el divorci per no fer mal a la seva mare. L'únic que la coneix és Pablo Urdangarin, i perquè el seu pare la va portar a un partit d'handbol a traïció, va creure que ara que s'havia divorciat ja era el moment de fer aquest pas. El jugador es va mostrar molt seriós.

Iñaki i Ainhoa no aconsegueixen que els seus fills tinguin relació

Iñaki Urdangarin també va tenir diversos problemes al principi amb els fills adolescents d'Ainhoa. De fet, amb el més gran encara no ha aconseguit establir una relació. Tanmateix, amb el més petit, de 13 anys fa plans molts caps de setmana. Fa uns mesos se'ls va veure junts fer un tomb en bici, un dels esports favorits de l'exduc.

Però l'enfrontament més gran és entre els fills d'ambdós, que ara serien germanastres. L'exduc de Palma no aconsegueix que els seus fills vulguin tenir relació amb els dos fills de la seva parella, i viceversa. Per als fills d'Ainhoa, els d'Iñaki no són els seus germans. No els volen ni veure.

Ainhoa e Iñaki
Ainhoa e Iñaki