La princesa Elionor continua lluny de Madrid acabant els seus estudis de batxillerat a l'internat de Gal·les. Un cop l'hereva doni per finalitzada la seva estada a l'UWC Atlantic College, tornarà cap a Zarzuela, per tornar a marxar a partir de l'agost a fer de soldadet espanyol. Perquè com era d'esperar, aquesta setmana s'ha confirmat que la filla de Felip i Letícia haurà de passar per tres ciutats diferents a fer la seva formació de l'exèrcit, com li correspon a la futura cap de les forces armades. Tres acadèmies que convertiran Elionor en una militar amb rang de tinent als Exèrcits de Terra i Aire i de 'alférez de navío' a l'Armada. A més, faran que canviï alguns dels seus hàbits: que aprengui conceptes militars, disciplina marcial, pràctiques de tir i unes normes de comportament impol·lut  i immaculat.

elionor penjoll
Elionor / @CasaReal

El primer any, a l'Academia General del Ejército de Tierra de Saragossa. El segon, a la Escuela Naval Militar de Marín, a Pontevedra. I el tercer, a l'Academia General del Aire y del Espacio de San Javier, a Múrcia. Veurem com surt la princesa d'allà, si surt feta una Rambo, o si no vol saber res més de rifles i armes un cop acabi la seva formació. El que està clar que seran molt esperades seran les imatges que Casa Reial mostri de l'hereva mentre fa de militar. Tampoc esperin un allau de fotografies, però alguna que altra caurà, vestida amb el mateix look que es posa el seu pare cada 12 d'octubre, quan li treu la pols a les medalles.

felipe 12 octubre
Felip / @CasaReal

Hi ha molta expectació per veure la filla dels reis vestida així. Una imatge insòlita, poc habitual, i que segur que tothom comenta i fins i tot, alguns homenatjaran a la seva manera. En aquest sentit, els que estaran molt atents i que no ens estranyaria gens que la immortalitzessin així seran els del Museu de Cera de Madrid. Si ho fan, segur que Elionor té per a ells una petició: que la figura que facin d'ella, com a mínim, s'assembli a ella. I és potser alguns no ho recordaran, però la princesa compta amb una rèplica seva a l'esmentat museu des de fa nou anys. Bé, ens hem de creure que és ella perquè ens ho diuen, però si et diuen que és la teva neboda d'Albacete el dia de la seva primera comunió, no passaria res. Una figura que s'assembla a Elionor com un ou a una castanya. Un esperpent. Un duplicat no massa ben aconseguit, per ser suaus.

museo cera
 
elionor cera
Elionor al Museu de Cera de Madrid

Des del 2014 Elionor té la seva pròpia figura, de quan ella era una nena molt més petita. Hi apareix ella pentinada amb una trena lateral i un d'aquells vestidets fifi que portava de nena, com el que duia el dia de la proclamació del seu pare com a rei. Però la cara fa por. Un rictus aberrant, de pel·li d'aquelles de terror on de sobte, un nino comença a girar el cap i obrir els ulls i dir frases com "¿Quieres jugar conmigo?". Una rèplica molt poc aconseguida que continua allà a ulls de tothom i que convindria que anessin ventilant o guardant en un calaix. Un espant que incomprensiblement continua allà exposat, a ulls dels turistes, que ja seria hora que anessin traient de la circulació. 9 anys porta allà palplantat aquest engendre sense que ningú hagi pensat que més valdria enretirar-lo si no volen espantar els turistes més joves. Per tant, una bona ocasió per renovar-lo seria veure una versió més actualitzada d'Elionor, ara amb 17-18 anys, i amb el seu look de soldadet... i sobretot, amb una cara més aconseguida. Alguns de vostès es preguntaran si és l'únic bunyol entre els Borbons o si la resta de la família té la mateixa cara. Jutgin vostès mateixos amb els iaios o amb papi i mama:

241101042 932541444020010 2238955178422211608 n
Joan Carles i Sofia, Museu de Cera de Madrid
felipe cera
Felip, Museu de Cera de Madrid
letizia cera
Letícia, Museu de Cera de Madrid

La monarquia espanyola, un cop més, fent por.