Iñaki Urdangarin enxampat agafat de la mà en una passejada romàntica a la platja de Bidart al Pais Basc francès amb una altra dona que no és la infanta Cristina. La revista Lecturas publica en portada la foto que demostra el que la seva redactora estrella, Pilar Eyre, porta anys informant: que el matrimoni de la germana petita del rei Felip també ha fracassat.

La portada és prou explícita: "Mientras Cristina vive en Suiza, Iñaki con otra mujer"

portada iñaki

Lecturas

Les fotos són de l'11 de gener. Iñaki ja no llueix l'anell de casat. Se l'ha tret.

Explica la revista catalana "el romántico paseo de Iñaki Urdangarin en actitud cómplice y cariñosa con una misteriosa mujer rubia. Las imágenes hablan por sí solas. Tanto como su actitud, donde se observa una total ausencia de preocupación por ser sorprendidos. Tanto como sus miradas y sus manos encontrándose con una evocadora puesta de sol como testigo. "Un gesto de gran intimidad que sin duda causará impacto, pero que para una persona es muy probable que además sea motivo de decepción e inmensa tristeza: su mujer, Cristina de Borbón", escriu Pilar Eyre,

Les últimes imatges del matrimoni junt van ser a Barcelona per un partit d'handbol del seu fill on segons els més cortesans la parella seguia enamorada. Fals. Ni es tocaven:

urdangaron cristina barcelona gtres

Els exducs de Palma en l'última imatge junts octubre, GTRES

Segons Pilar Eyre es tracta d'una humiliació pública del condemnat pel cas Nóos a la seva encara esposa. Va ser Eyre qui va advertir el novembre de 2018 que la infanta estava gestionant el seu divorci en un despatx d'advocats matrimonialista. Cristina vol deixar el marit, Ginebra i Barcelona per tornar a Madrid a viure amb els dos fills petits:

 "Cristina aún sigue considerando a Urdangarin inocente, aún cree que ha sido un cabeza de turco… Pero al amor lo ha sustituido la compasión, un soporte insuficiente para mantener un matrimonio". La infanta está buscando piso en Madrid. En Madrid, Cristina ha florecido de nuevo. Ríe, tiene buena relación con sus hermanos, incluido Felipe, incluida Letizia, y adora a su padre, quien quiere verla lejos de su marido". 

infanata e iñaki hotel bcn EP

Urdangarin i Cristina en l'última visita a Barcelona, GTRES

La parella viu separada no només des de la presó sinó, de manera inexplicable, després del tercer grau d'Iñaki. Una vida separada, ell lliure a Vitòria i ella a Ginebra, que ara s'explica perfectament: tenen vides separades perquè ja no estan enamorats. Ja no són parella sentimental. Ell ha refet la seva vida sentimental amb l'extranya dona rossa i Cristina veu proper el divorci.

És el tercer fracàs matrimonial després dels fallits matrimonis de Joan Carles i la infanta Elena. Només queda dempeus el matrimoni de Felip i Letícia. De moment.