Meghan Markle i Harry segueixen aconseguint les conseqüències que ha implicat les memòries del príncep, 'Spare'. En aquesta oportunitat, la parella no apareixerà al balcó real si assisteixen a la cerimònia de coronació de Carles III. Com bé se sap, és habitual que per a totes les ocasions especials de la família Windsor es realitzi la clàssica sessió fotogràfica al balcó del Palau de Buckingham. Tal com va passar amb el matrimoni del príncep William amb Kate Middleton, i fins i tot amb les pròpies núpcies d'Harry.

Inicialment tot indicava que la tensió entre el duc Sussex i el monarca britànic era tal que la família reial no permetria que ni ell ni Markle assistissin a la cerimònia, a causa de les fortes revelacions presentades al llibre d'Harry, tanmateix, el cert és que d'acord amb el New York Post el príncep rebrà una invitació per a la coronació, encara que de manera no oficial, així que no serà present en cap imatge memorable del balcó. Encara que hem de destacar que això no seria la primera vegada que passaria, ja que Harry i Meghan no van ser presents allà per a les festivitats que van envoltar el Jubileu de Platí de la difunta reina Isabel II, tal com recorda Marca en el seu lloc web.

Disgust del rei Carles III

El monarca, malgrat no haver manifestat ni una paraula públicament sobre el que passa amb el seu fill menor i romandre en absolut silenci, tal com hauria fet la seva mare, sí ha reaccionat d'alguna manera amb les seves accions. En primer lloc, el rei va ordenar els ducs de Sussex a desallotjar la seva residència real de Frogmore Cottage, una cosa que els fanàtics consideren com una resposta directa al contingut de les memòries d'Harry. I, en segon lloc, encara que el príncep Andrew ha estat víctima d'un desallotjament, perdent la seva suite del castell de Windsor, ha estat reassignat a Frogmore Cottage, la qual cosa ha estat vist com un insult final al fill menor de Diana Spencer, atès el que s'ha acusat al seu oncle respecte a una mala conducta sexual.

Fills de Meghan i Harry

Malgrat el gran enfrontament entre famílies, recentment es va donar a conèixer que els fills d'Harry i la seva esposa Meghan Markle, Archie i Lili, ara són prínceps britànics, segons el reconeixement oficial de la casa reial. En aquest sentit, Perfil va ressenyar que un portaveu va assegurar que "els títols dels nens han estat un dret de naixement des que el seu avi es va convertir en monarca. Aquest assumpte s'ha resolt fa algun temps d'acord amb el Palau de Buckingham". El tema en va iniciar dimecres 8, quan Harry i Meghan van anunciar que la seva filla "la princesa Lilibet Diana" havia estat batejada a la casa que la parella va comprar a Califòrnia. Hores després, el palau de Buckingham va actualitzar la línia de successió publicada en el lloc web esmentant el "príncep Archie de Sussex" i la "princesa Lilibet de Sussex".