L'escenari real britànic continua tenyit de tensions, i aquesta vegada l'atenció se centra en el pròxim viatge del príncep Harry a Londres, programat per al 8 de maig. Tanmateix, el que prometia ser un esdeveniment d'importància, commemorant el desè aniversari dels Jocs Invictus, ara es veu enfosquit per la incertesa sobre la possible presència de Meghan Markle. Segons informa 'Tatler', encara que Meghan està formalment convidada, la seva assistència encara no ha estat confirmada. Aquesta ambigüitat alimenta les especulacions sobre la fràgil relació entre Meghan i la reialesa britànica, especialment després de la revelació que Kate Middleton començarà el seu tractament de quimioteràpia preventiva.

La majestuosa Catedral de Sant Pau serà l'escenari triat per a la celebració d'una cerimònia religiosa en honor als Invictus Games. Aquest esdeveniment serà especialment significatiu per al príncep Harry, ja que tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb el seu pare després d'una visita fugaç el passat 6 de febrer. Aquesta trobada va tenir lloc a penes unes hores després que el monarca anunciés la seva batalla contra el càncer davant del món sencer. Durant aquella breu estada, el príncep va passar 26 hores al Regne Unit, compartint tan sols 45 minuts amb el seu progenitor. Tanmateix, la durada limitada d'aquesta reunió es va deure a l'esgotament del monarca, de 75 anys, així com a la medicació que està rebent. Però, més enllà del propòsit oficial del viatge, les mirades se centren en la possibilitat d'un retrobament entre els germans reals i en la tensió que envolta a la seva relació.

La fracturada relació entre Harry i Guillem: sense esperança de reconciliació

L'última visita d'Harry a Londres, encara que breu, no va incloure cap trobada amb Guillem i Kate. Aquesta vegada, Harry veu la seva presència com una oportunitat per restablir llaços familiars. Tanmateix, fonts properes a la reialesa suggereixen que Guillem no està disposat a perdonar ni a oblidar. L'aversió de Guillem cap a Meghan Markle és evident, i sembla haver-se intensificat en els últims temps.

Per a ell, Meghan és la responsable dels problemes recents que han afectat la imatge de la Corona britànica. No hi ha espai per a ella en el seu cercle íntim, i molt menys al Palau. Malgrat els suggeriments que la malaltia del seu pare podria ser un catalitzador per a la reconciliació, sembla que aquest efecte no s'estén a Guillem i Kate. La seva postura continua sent ferma: no hi ha lloc per a Meghan i Harry en la seva vida, ni tan sols en moments de crisi.

Harry i Meghan: quatre anys de tensions en la Família Reial

Aquest nou menyspreu per part de Guillem arriba en un moment significatiu, ja que es compleixen quatre anys des que Meghan i Harry van anunciar la seva decisió d'allunyar-se de la Família Reial. Encara que van intentar portar una vida més privada, la seva exposició mediàtica i les seves crítiques públiques han complicat encara més les relacions amb els Windsor. Així que, mentre Harry es prepara per al seu pròxim viatge a Londres, les tensions amb el seu germà Guillem continuen sent palpables. La possibilitat d'una reconciliació sembla cada vegada més llunyana, i Meghan i Harry enfronten un futur incert al complicat escenari de la reialesa britànica.