Al Regne Unit estan esvalotats des de fa un parell de dies. Els rumors d'infidelitat tornen a sobrevolar els caps de la reialesa britànica. Anys després de tot el que va passar amb el príncep Carles i Lady Di, amb les trucades a Camilla i el tàmpax, amb les relacions de la princesa del poble amb d'altres homes, ara el fill de tots dos, el príncep de Gal·les, Guillem, és al focus de tots els comentaris de la premsa, i als carrers del país. Per què? Perquè asseguren que li ha posat les banyes a la seva dona Kate Middleton

kate middleton guillem gtres
Kate Middleton i Guillem / GTRES

Amb qui? Amb una dona de la noblesa britànica, Rose Hanbury, amb qui diuen que va passar Sant Valentí. Una aristòcrata amb qui ja se'l va relacionar fa quatre anys, i que anys enrera va arribar a ser gran amiga de la seva dona. Després, però, algun mitjà com el The Sun assegurava que d'allò van passar a barallar-se. La jove, de 38 anys, està casada amb el marquès de Cholmondeley i tenen tres fills. Viuen a una residència de luxe en una zona rural que es troba a pocs quilòmetres d'una de les residències de Guillem i Kate, i aquesta proximitat ha fet que es veiessin en nombroses ocasions, participant en trobades de la jet set, anant a missa plegats i compartint confidències. I ara, el seu nom va lligat al del fill del rei Carles. Expliquen que van tenir un sopar romàntic el 14 de febrer i han tornat els rumors de crisi en la parella Guillem-Kate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karmen Garcia (@garckarmen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karmen Garcia (@garckarmen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poshslosh (@xxposhslosh)

La seva sempre ha estat vista com una parella modèlica, allunyada de la imatge que van projectar al món els pares d'ell, que no se suportaven, ni ho dissimulaven. Banyes al matrimoni de Guillem i Kate? Tothom s'ha posat les mans al cap. Però la cosa ve de lluny, com dèiem, del 2019, quan van aparèixer unes fotos en un club nocturn on Guillem agafava pels malucs a qui aleshores era amiga de la seva dona. Amb aquest panorama, els prínceps de Gal·les han assistit als premis del cinema anglès, els Bafta, que s'han celebrat aquest cap de setmana. I allà tots els ulls estaven posats en ells dos, analitzant amb detall totes les mirades i gestos, per mirar d'esbrinar com s'haurà pres Kate Middleton la possible infidelitat que li atribueixen al seu marit. I pel que s'ha vist en unes imatges que han esdevingut virals, a ella li llepa un peu.

DL u512228 055
Guillem i Kate / GTRES

De fet, Middleton s'ha mostrat riallera, somrient, i espectacular al costat del seu marit, còmplices en tot moment, dedicant-se afalacs i fins i tot, gestos espontanis que han deixat els fans amb els ulls com a taronges. Un gest poc habitual en ells, quan caminaven per la catifa vermella. Què ha fet ella a ulls de tothom? Donar-li un copet al cul. Un copet afectuós, o love tap, com han batejat els mitjans britànics, abans que Guillem li agafés el braç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

...Premi Bafta a la Millor Interpretació femenina? O un gest natural que demostra que Kate Middleton estima amb bogeria el seu marit i no es creu res del que diuen d'ell? Ells sabran. De totes maneres, benvinguts gestos així en la monarquia britànica. S'imaginen Letícia fent el mateix amb Felip? Esperin asseguts.