Aquesta setmana està prevista l'arribada esglaonada de la família reial a Palma per passar les vacances després d'una intensa feinada durant la resta de l'any. Letícia tornarà allà on un dia va queixar-se que allò no són vacances ni és res i on els periodistes van veure de quin peu calçava. Felip arribarà una mica més tard. Perquè de moment, la seva agenda l'ha dut al Cuartel General de la Unidad Militar de Emergencias d'Espanya, a Madrid.

felip ume

Felip VI (@CasaReal)

La típica foto de rigor, el típic passeig per les instal·lacions. Per Casa Reial, una visita de trabajo que ha fet encendre els ànims de molts usuaris a la xarxa:

Felip rebent les salutacions de les autoritats i del personal de la Unitat. No així per part d'una xarxa farta de veure'l anar amunt i avall fent el paperot d'interessar-se pel que passa al seu país. I sobretot, si a més Casa Reial ho ven com una jornada de feina. Entre els més bel·ligerants amb el monarca, un Gerard Quintana que ha deixat les floritures al calaix i li ha dit sense embuts el que pensa del rei espanyol i de les seves visitas de trabajo.

gerard quintana felip

Gerard Quintana / Felip VI (@gerardquintana_khaminant / Efe)

Cinc paraules demolidores que ensorren Felip i verbalitzen el que fa temps que molts li exigeixen:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat