Felipe Juan Froilán de Todos los Santos i totes les cares. Froilán, "el nietísimo" del rei emèrit ha de ser una de les persones de la Família Reial que més fotos acumula. La premsa i agències com GTRES o Europa Press tenen fotos a dojo del germà de Victoria Federica de Marichalar i Borbó. No només de discoteca, sinó també pel carrer i amb tots els estils possibles. Amb gorra, sense ella, amb dessuadora , de vint-i-un botons... És un paio peculiar, com molts altres d'altres Cases Reials europees. A Dinamarca tenen a Nicolàs, a Anglaterra a Enric de Sussex, a Noruega al xaman Durek Verrett... No hi ha una monarquia perfecta.

froilan begudes carrer ep
Froilán begudes carrer ep

I és que Froilán representa els valors contraris del que hauria de ser un personatge de la corona espanyola. L'exemplaritat i la discreció brillen per les seva absència en el cosí d'Elionor, que està més acostumat a sortir de festa amb els seus amics a discoteques d'alt standing de Madrid que de cuidar la seva imatge institucional. I no s'ha de fer broma amb això: Déu no ho vulgui, però en un futur podria arribar a ser rei d'Espanya. És el 4t en la línia de successió al tron. Ull amb Froilán.

Froilan beu en una terrassa GTRES
Froilán beu en una terrassa GTRES

Doncs bé, avui hem rescatat una foto en la qual està pràcticament irreconeixible. Ahir parlàvem del seu pas per la discoteca Panthera, on va ser caçat prenent un Red Bull i ballant amb Anita Matamoros, filla de Kiko Matamoros, en el reservat de la disco, i avui parlem d'un dels seus looks més comentats, però menys vistos. I és que hi ha tantes fotos de Froilán que tothom recorda la típica: ell amb gorra, dessuadora oversize i ulleres de sol, a l'estil Gerard Piqué. Doncs no: aquesta és molt diferent. Veiem el fill de la infanta Elena amb el cabell curtíssim i unes patilles gegants. La seva mirada, a l'horitzó i la jaqueta, a l'espatlla, rotllo Elvis Presley. Seductor? "Mirando a la nada, pensando en todo".

Froilán arxiu|arxivament
Froilán arxiu

Encarant-se amb una reportera

La crònica rosa és un treball tan respectable com qualsevol altre mentre s'exerceixi amb professionalitat. El nebot de Sa Majestat El Rei Felip VI ha d'entendre que, quan un és membre de la reialesa, està tota la seva vida subjugada a això. Froilán, als seus 24 anys, encara no ho ha captat. Al llarg de la seva vida ja ha tingut diversos episodis desagradables amb la premsa, com per exemple aquest, en el qual es mostrava molt desagradable amb una reportera d'Europa Press:

Coqueteig amb VOX

Froilán, a més de ser un festaire de manual i protagonitzar desagradables episodis pel carrer amb reporters i reporteres quan el fotografien o s'interessen per ell, és molt pròxim a VOX. Diverses vegades se l'ha vist amb amics en manifestacions molt properes a l'ideari del partit de Santiago Abascal i, en alguna ocasió, els seus amics han arribat a declarar que "A Froilán li fan gràcia els muntatges èpics de Santiago Abascal que es viralitzen per Whatsapp, i els seus amics no tenen problema en declarar-se fans d'Abascal o de Pablo Casado. El que no hi ha són podemites entre els nostres amics i ens riem molt del tema del casoplón de Pablo Iglesias". Vaja, una actitud ridícula que no hauria de tenir una persona tan pròxima al Rei d'Espanya. Que aprengui del seu oncle, si us plau: saber estar, institucionalitat i apoliticisme.

Froilán GTRES
Froilán GTRES