Tornem amb els i les royals i avui viatgem fins a Escandinàvia. No parlarem de Margarida de Dinamarca ni tampoc d'Estel·la de Suècia, dues aristòcrates espaterrants, tampoc de la consort regent danesa, Mary Donaldson, la princesa d'origen australià més guapa que mai no ha vist Dinamarca. Comentarem les últimes novetats de la corona noruega. Noruega és una de les poques monarquies que encara queden a Europa, però últimament està bastant tocada de salut. Sort tenen de Haakon i Mette-Marit, els hereus al tron noruec, que gaudeixen d'una salut exquisida. Els que no estan tan bé són Sa Majestat El Rei Harald V i el seu gendre Durek Verrett. Ens centrarem en aquest últim, més conegut com "El Xaman".

Durek Verrett Archivo
Durek Verrett Arxiu

I és que Durek és la parella de Marta Lluïsa de Noruega, germana de Haakon. La princesa Marta Lluïsa, que ja no té un paper actiu a la Casa Reial noruega, està promesa amb Verrett. Fa pocs mesos es van conjurar per a un casament que anava a ser d'allò més especial. El problema és que aquesta boda, almenys ara per ara, no es pot celebrar en els termes acordats. Ja hi havia data exacta, però els mitjans noruecs experts en reialesa, asseguren que aquesta ha estat posposada sine die. El motiu? La salut de Durek Verrett, al qual se li ha agreujat la seva malaltia que pateix des de fa més de tres dècades.

Durek Verrett i Marta Luisa IG
Durek Verrett i Marta Lluïsa IG

I és que l'empresari i terapeuta alternatiu estaria travessant un moment molt delicat en la seva vida i, en particular, en la seva salut. Als seus 48 anys ja ha passat dos episodis molt foscos i allargats en el temps: va anar en cadira de rodes durant dos anys i va haver de practicar diàlisi durant vuit. Tot ve des que el guia espiritual, quan era petit, va patir una aturada cardíaca. Ho va explicar ell mateix en un podcast no fa molt: "Tenia la pressió arterial alta, igual que el meu pare i el meu avi, però mai no m'ho vaig prendre seriosament. Llavors, va destruir els meus ronyons i vaig patir una aturada cardíaca. Va ser un dels moments més decisius de la meva vida. Vaig estar mort durant quatre minuts i quan em van reanimar vaig patir una lesió al cervell". Ara, ha anat a pitjor i el seu enllaç amb Marta Lluïsa penja d'un fil.

Marta Luisa i Durek Panorama
Marta Luisa i Durek Panorama

Possible pas pel quiròfan

Va ser en el mateix podcast, a Moments I Made, on el xaman va assegurar que una de les possibilitats de cara al futur era passar pel quiròfan amb tal de sotmetre's a un trasplantament de ronyó. Veurem el que acaba passant, però desitgem que l'amor guanyi a la malaltia i el californià i la filla del rei nòrdic puguin casar-se i viure junts una vida plena i feliç. En més d'una ocasió ja han declarat el seu amor davant dels mitjans de comunicació: "Som feliços d'haver-nos trobat, a través de continents, ètnies i antecedents socials. L'amor no ens encega, sinó que ens fa veure oportunitats, ens dona fe en nosaltres mateixos i en els altres des de punts de vista completament nous". Love wins.

El xaman Durek Verrett i Marta Luisa Prensa rosa Noruega
El xaman Durek Verrett i Marta Lluïsa Premsa rosa Noruega