El pobre Joan Carles tenia un dilema: no sabia si triar entre l'espectacular resort de luxe del seu amic Pepe Fanjul a la República Dominicana o si anar a l'espectacular hotel d'Abu Dhabi que té una de les suites més prohibitives del planeta. Molt s'ha especulat amb el destí de l'emèrit després d'anar a per tabac i no tornar. Tothom tapant la fugida de Joan Carles i sobretot, el seu destí. Aquesta és l'opacitat tradicional de la Corona i dels mitjans i polítics que li ballen l'aigua.

joan carles avio gtres

Joan Carles (GTRES)

Finalment, però, sembla que s'ha revelat quin va ser el primer destí: el rei va aterrar a Abu Dhabi tal i com demostra una foto exclusiva del portal de Mediaset Nius. Explica el mitjà que el primer destí al sortir d'Espanya han estat els Emirats Àrabs, aportant com a prova una imatge del rei baixant de l'avió en un aeroport de la capital del país, amb algunes dificultats, mascareta, camisa blava i armilla de jubilat:

Primera incògnita resolta. Queda per saber qui li pagarà les vacances, si s'hi estarà molts dies i quin serà el seu proper destí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat