La pedra a la sabata de Letícia té nom i cognoms: Marie Chantal Miller. La dona de Pau de Grècia té enfilada la reina espanyola des que li va fer el lleig a la seva sogra, la grega Sofia, a la Catedral de Palma. L'enemiga pública número 1 de Letícia no es calla quan li ha d'etzibar una galeta en tota la boca a la dona de Felip de manera metafòrica. Ara, però, a qui hem vist a punt de rebre un cop de peu en tota la cara ha estat a un altre membre de la Casa Reial espanyola.

marie chantal miller

Marie-Chantal Miller (@mariechantal22)

Miller ha recuperat una foto magnífica on es veu el rei Joan Carles a punt de rebre. Qui en temps va ser el campechano ara rep per totes bandes. I amb raó. El seu menyspreable comportament no pot quedar impune. Mastegots per una conducta miserable. Però hi va haver un temps on els bolets que rebia, tot i ser més físics, no li feien tant de mal com ara. Perquè Marie-Chantal Miller ha recuperat una foto d'ell i del seu sogre, el rei Constantí de Grècia.

DL a00144877 3138

Joan Carles i Constantí de Grècia (GTRES)

Quan Joan Carles era príncep li agradava de practicar karate amb el seu cunyat grec, un amant d'aquesta disciplina i tot un expert, arribant a ser cinturó negre. Quan es veien, recorda la revista Vanity Fair, aprofitaven per posar-se el quimono i reptar-se. I ara, la jove de Constantí ha recuperat del seu àlbum de fotos, una imatge de la col·lecció de la revista Life on es veu el rei grec a punt d'estampar-li un cop de peu espectacular a la cara de Joan Carles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When it was and who it is 🇬🇷🧿🤍

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

Feia tres anys que Joan Carles i Sofia vivien a la Zarzuela, on ja havien nascut Elena i Cristina. Una època on el karate estava desaconsellat a Espanya per considerar-se un esport violent per la ideologia franquista. Però el Borbó feia temps que tenia afició per trencar taules de fusta damunt d'un tatami:

joan carles karate

Joan Carles I (1969)

Com han canviat les coses. Ara, Joan Carles és la fusta, i qui li fot un cop sec amb la seva mà és el seu fill Felip, disposat a repudiar-lo perquè la seva imatge no quedi esquitxada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat