La foto més vista de l'any és la que obre aquesta notícia: Letícia embarassada, amb una mà tocant-se la panxa i amb l'altra fent-se un selfie a un lavabo de mala mort embolicada amb una pashmina negra. La  imatge va tenir diumenge més de 12 milions de visionats en un compte de twitter de 9 mil seguidors, el de Jaime del Burgo. Aquest home de negocis navarrès, calb, fill d'un polític de dretes i net d'un polític franquista, fins ahir era conegut com a excunyat de la reina, per haver estat casat amb Telma Ortiz. A partir d'ara serà conegut com l'amant de Letícia, amb qui la reina va enganyar Felip 2 anys, fins al punt de plantejar-se divorciar-se del rei, marxar a viure a Nova York amb Jaime i donar un germà a Elionor i Sofia però per ventre de lloguer. Això destapa un altre secret: per alguna raó mèdica i amagada, Letícia ja no podia engendrar més fills als 39 anys després de parir les dues nenes. Per això li va plantejar a Jaime tenir un tercer fill per maternitat subrogada a Los Angeles. El culebrot és dels que fan època.

Letizia embarazada pashmina Twitter
Letícia embarassada amb pashmina, Twitter Jaime del Burgo

Hi ha molts dubtes al voltant d'aquesta imatge. Primer: el text que l'acompanya no està demostrat que el digués Letícia a Del Burgo: "Amor. Llevo tu pashmina. Es como sentirte a mi lado. Me cuida. Me protege. Cuento las horas para volver a vernos. Amarte. Salir de aquí. Tuya". Segon: la fotografia podria estar trucada, feta amb intel·ligència artificial. La cara de Letícia, tants cops operada, no es correspon amb la que tenia quan estava embarassada d'Elionor:

Letícia embarassada GTRES
Letícia embarassada d'Elionor, GTRES

El dubte més gran és de quan és la foto. Letícia ha tingut, oficials, dos embarassos: el d'Elionor (any 2005) i el de Sofia (any 2007). Segons Jaime del Burgo, en aquells temps Letícia i ell eren només amics íntims, després d'haver estat nòvios (any 2002-2004) i abans de ser amants en les banyes a Felip (anys 2010-2011). No té cap sentit que en aquella etapa intermitja Letícia estigués tan enamorada de Jaime com per enviar-li el missatge de la pashmina. Però hi ha una dada que només EN Blau ha publicat: Letícia ha tingut tres embarassos: el primer va ser l'any 2002, quan la jove periodista va decidir avortar. Ho va demostrar el seu cosí David Rocasolano al llibre Adiós princesa on publica les factures de la Clínica Dator on Letizia Ortiz va interrompre el seu primer embaràs. L'avortament es va practicar el 27 d'octubre de 2002. Mai s'ha sabut del cert qui era el pare d'aquell fill que no va arribar a néixer. Es va especular que era David Tejera, el periodista i company de Letizia Ortiz a la cadena de notícies CNN+.

david tejera cuatro
David Tejera, Cuatro

Però ara Jaime del Burgo ha revelat que entre els anys 2002 i 2004 Letícia i del Burgo van ser nòvios. Això implica que la foto de la pashmina pot no ser de quan Letícia estava embarassada de Felip sinó del primer embaràs, el de 2002, i que aquell embaràs podria ser de Jaime del Burgo i no de David Tejera. Així quadra més la història que Letícia enviés la foto i el missatge al seu nòvio d'aleshores, Jaime del Burgo i que esperés un fill d'ell. O això o Del Burgo insinua que quan Letícia estava embarassada d'Elionor tenia una relació adúltera amb Jaime i així sembrar dubtes de qui és el pare d'Elionor. Felip, que se'n va assabentar l'últim, vivia aliè a l'engany i passejava amb Del Burgo de vacances amb les dues nenes: Felip amb Sofia i Del Burgo amb l'hereva, Elionor, de la maneta. Una foto que vista avui és una bomba atòmica:

Leonor balnco GTRES
Elionor de blanc nuclear, GTRES
Jaime del Burgo adora les pashmines, GTRES
Jaime del Burgo adora les pashmines, GTRES

Les fotos demostren dues coses: que Elionor és massa semblant genèticament als Borbons i que Jaime del Burgo adora les pashmines.