La pandèmia pel coronavirus ha portat una realitat que fa pinta que ens acompanyarà durant un llarg temps. Aquest dissabte, el doctor Bonaventura Clotet reconeixia al FAQS que ens haurem d'habituar a conviure amb mascaretes com a mínim fins l'any vinent. Ara no és estrany veure tothom amb una posada tot el dia, tapant-li la boca i el nas. Els somriures, les cares de tenir un mal dia, tot ha quedat dissimulat darrere de les mascaretes i només se'ns veuen els ulls.

elionor mascareta mirada gtres

Elionor (GTRES)

A la princesa Elionor també. La majoria del temps, la filla gran dels reis ha amagat el seu rictus darrere d'una mascareta. Però durant aquest temps, i a falta de transformar i modernitzar la institució, la que ha canviat ha estat la seva boca, cosa que ha passat desapercebuda durant tot aquest temps. Tal i com apunten alguns mitjans, com Lecturas, la filla de Felip i Letícia ha aprofitat la pandèmia per corregir la seva expressió bucal, tot i que en cap moment li hem vist dur els tradicionals brackets per corregir la (mal)formació de les seves dents.

DL u471130 001

Elionor i Sofia, felicitació Nadal 2020 (GTRES)

També apunten alguns analistes que potser no se li han notat els aparells que hauria dut a la boca perquè els tindria per la part interna de les dents. Sigui com sigui, hi ha un compte que no perd fil pel que fa a la família reial que ha posat sobre la pista d'aquest canvi estètic d'Elionor. 

leonor dientes

En la primera imatge es veu perfectament com Elionor llueix un somriure irregular que de la nit al dia s'ha vist corregit en les seves darreres aparicions públiques. Segons expliquen, "Los dientes de la princesa de Asturias son muy parecidos a los del rey, teniendo en cuenta como los tenía y como los tiene, lo más probable es que ya los haya corregido con alineadores invisibles". El que no es corregirà, per molts alineadores invisibles que utilitzin, és la poca vergonya del seu pare i el seu avi callant i amagant els escàndols sota les catifes de Zarzuela.