Casa Reial torna a tenir problemes amb els vídeos a Mallorca. Si a la Catedral de Palma es va gravar l'incident entre les reines Letícia i Sofia, a la mateixa illa maleïda pels Borbons acaba de succeir que un voluntari que recollia aigua i fang després de les inundacions ha penjat al seu Facebook un vídeo amb un text implacable contra el monarca, que va visitar l'illa per, aparentment, donar suport als voluntaris:

,

"Le he ofrecido el escobón al rey pero me ha dicho que no, ahora no podía". El monarca està pèssimament assessorat: la força d'una foto amb el cap de l'Estat escombrant no la supera ni la de Rafa Nadal fent el mateix gest. Però el monarca ha preferit no fer el gest. El jove és com el mallorquí Valtònyc: no simpatitza amb la Corona, però diu que se sent molt espanyol i ha penjat el vídeo per ensorrar encara més la imatge de la monarquia.

felip inundacions mallorca efe

EFE

En declaracions al Diari de Mallorca, el voluntari ha afegit: "Decía que venía ayudar y le ofrecí mi escoba, porque con un apretón de manos, a mí por lo menos no me ayuda en nada". El vídeo s'està fent viral com el de la baralla de reines , uns km més enllà de l'illa.

Algú assessora malament la Corona. Una escombra com a símbol a la seva illa icònica: els ducs de Palma, el cas Nóos, l'escena a la Catedral... Qui escombrarà la monarquia?