El matrimoni format per Letizia i Felipe no passa el seu millor moment. Jaime del Burgo s'ha encarregat personalment de deixar-lo tocat i enfonsat, encara que darrere de les seves declaracions hi podria haver una tercera persona que ha començat una campanya de desprestigi cap a la reina. Tanmateix, és estrany pensar que l'advocat pugui fer mal a l'amor de la seva vida. Segons les seves últimes declaracions, l'ex de Telma Ortiz vol acabar amb els Borbó, els titlla d'una dinastia que ha empobrit Espanya. Jaime es va encarregar de destapar el presumpte veritable motiu de la crisi dels reis el 2013. Ni les malifetes de Juan Carlos ni el cas Nóos que va involucrar Iñaki Urdangarin. La mare de Leonor i Sofia hauria estat infidel al seu marit amb ell durant diversos anys.

Felipe a Medinaceli
Felipe a Medinaceli

Letizia es va estar veient molts anys amb ell, i Felipe va ser el gran enganyat. Tanmateix, una vegada que va descobrir la veritat va decidir trencar la seva relació amb la mare de les seves filles. Mai no perdonaria una mentida. Es va protegir en els seus millors amics, els pocs que conserva perquè la seva dona es va encarregar de destrossar totes les seves amistats. En els últims anys, especialment aquests últims mesos en què Leonor i Sofia no estan en Zarzuela, el rei fa una vida separada de la reina, només coincideixen en actes institucionals. Haurien decidit cessar la convivència seguint els passos de Juan Carlos i Sofia.

Les grans festes que els amics de Felipe organitzen al rei

Felipe es refugia a la casa d'Álvaro Fuster en Pozuelo de Alarcón, on es realitzen festes privades amb altres amics, i algunes amigues. En festes en cases d'amics, el rei va conèixer algunes de les seves parelles, com a Eva Sannum. Tal com recull el portal cazabunkers, "la model noruega formava part del catàleg de senyoretes de l'agència de Javier Hidalgo, amic del Príncep. Ell la hi va facilitar i les trobades es produïen a les cases dels amics principescos".

El rei també se n'anava a la casa del pantà de San Juan. La informació més recent indica que Felipe, en lloc de ser una persona irreprotxable, també ha estat involucrat en situacions comprometedores. S'ha descobert que, mentre Letizia era a Barcelona amb Jaime, Felipe també era a la ciutat, però gaudint d'un passeig en iot en companyia d'amigues. Ambdós portaven estils de vida socials independents, participant en esdeveniments separats, com festes privades, el que suggereix una notable bretxa en la seva connexió. Les comparacions amb imatges anteriors de Felipe en circumstàncies similars, com quan estava amb Isabel Sartorius en un vaixell, han generat més controvèrsies sobre l'estabilitat del seu matrimoni.

pantà de san juan felipe VI
pantà de san juan felipe VI