Felip no li agrada matinar. Cada acte oficial que el monarca té a Catalunya un dilluns, prefereix anar diumenge i fer nit a Barcelona. Li passa quan inaugura el Mobile World Congress i ara que la seva filla Elionor debuta en català, repeteix. I els CDR preparen cassolades a l'establiment on creuen que dormirà la Família reial, Hotel Juan Carlos I, davant mateix del Palau de Congressos on es lliuraran els premis princesa de Girona. Però cap comunicat oficial ho explica, per seguretat.

mirada assassina felip a Torra twitter

Sopar de Gala MWC / febrer 2019

Aquest és l'últim diumenge que Felip va dormir a Barcelona, sopant amb el president Torra i dedicant-li una mirada assassina pel MWC. Però per despistar, Zarzuela filtra a un mitjà unionista, El Confidencial, a la seva part rosa, que dormiran al Palauet Albéniz, a Montjuïc: "Durante las dos jornadas previstas, los Reyes y sus hijas se alojarán en el Palacete Albéniz, su residencia oficial en Barcelona. Y será una de las pocas ocasiones en las que lo utilizarán, ya que apenas lo han disfrutado institucionalmente en estos años". El mateix digital matisa que El Nacional sap que no serà així i que s'allotjaran a l'hotel Juan Carlos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dmytro Leseiko (@lostraveler_ua) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luis D. Urea (@elsenormopa) on

Si la filtració fos certa, a Montjuïc les cassoles també sonen però les moltes hectàrees de jardí i muntanya apaivagaran el soroll del metall i el somni d'una nena de 14 anys, instrumentalitzada en campanya electoral per vendre la unitat d'Espanya. Però tot sembla una intoxicació de Zarzuela i els reis s'allotgen a l'Hotel que porta el nom del rei emèrit. Tot queda a casa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat