Espanya es troba al centre de l'huracà pel que fa a la percepció internacional sobre països en risc d'escampar el coronavirus. L'últim exemple és que la ciutat de Liverpool s'ha llevat amb 10 casos del virus després que 3 mil seguidors de l'Atlético de Madrid anessin a veure el partit de Champions. Per rematar, el cap de l'Estat espanyol i la seva dona podrien tenir coronavirus. Els reis Felip i Letícia podrien estar infectats després que Letícia besés Irene Montero, que ha donat positiu.

Casa reial

Espanya no suportaria la imatge de Felip i Letícia amb mascaretes. Però a Itàlia, la zona zero europea del coronavirus, han furgat en la ferida. L'artista italià Alexsandro Palombo ha creat la imatge que provoca pànic als espanyols:

felip leticia instagram alexandro palombo

FB Alexandro Palombo

L'artista italià vol conscienciar el planeta amb el hastag #stayhome i Letícia sosté el rètol: "Estigueu-vos a casa, ningú no és immune al coronavirus". No és l'única royal que hi surt, hi ha la reina Elisabet II o els dos nets Enric i Guillem amb les dones Kate i Meghan. Podeu veure'ls clicant a la dreta del dibuix dels Simpsons:

L'artista milanès ha aconseguit cridar l'atenció per fer-se escoltar: "Són dies dramàtics aquí a Milà i a Itàlia. Això no és una grip. No hi ha teràpia ni vacuna, per favor, quedeu-vos a casa per ajudar a prevenir la propagació del virus". Si volia captar l'atenció dels espanyols, ho ha aconseguit.

joan carles cara de por gtres

GTRES

La cadena podria ser: Irene Montero coronavirus - Letícia coronavirus - Joan Carles coronavirus. L'emèrit amb 82 anys i problemes de pulmó hauria begut oli. Però no passarà: no es pot ni veure amb Letícia. Ni els Simpson ho van preveure.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat