Full house: La Casa Reial torna a estar al complet. La princesa Elionor ha tornat de l'internat de Gal·les, i el reagrupament familiar ja és una realitat. Tan real com que els vam veure durant el cap de setmana gaudint del primer pla conjunt de la temporada estiuenca. Una activitat que no tenia gaire a veure amb l'estació atmosfèrica, el sol ni la platja, com fan la majoria dels españolitos en aquestes dates: la cita era cultural i mucho española: anar al teatre a veure un espectacle de flamenc, 'De Sherezade', de la coreògrafa María Pagés, premi Princesa de Astúries 2022. Tot escombrant cap a casa, evidentment.

La sortida del recinte va ser sucosa. Els fotògrafs, curiosos i la resta del públic assistent van poder veure la transformació d'Elionor, a tota velocitat cap a la maduresa i la majoria d'edat. Durant la Setmana Santa ja vam poder confirmar que els seus trets ja no són els d'aquella nena infantilitzada durant 15 anys per la mama gallina Letícia, i amb l'inici de l'estiu la cosa va molt seriosament. Farà 17 anys a la tardor, i això es nota especialment si la compares amb la germana Sofia, de 15. Cert que aquesta última també ha experimentat un canvi notable, però ara és més germana petita que fa uns mesos. Els que sí ens van deixar de pasta de moniato, però, van ser els pares. No sabem si eren ells o uns concursants de 'Jersey Shore'.

Leonor, Sofia Europa Press
Elionor i Sofia tornen a estar juntes / Europa Press

Per què fem aquesta comparació? Per un detall que impactava a la seva anatomia. Millor dit, a la seva pell. Era negra nit a Madrid als Teatros de Canal, però els monarques eren una mena de cuca de llum... a la inversa. Estaven bronzejats com autèntics tanorèxics. I repassant l'agenda de la Casa Reial i les fotografies de la passada setmana, alguna cosa no quadra. Especialment en el cas de Felip, que per exemple va passar el divendres 17 a Noruega, al sopar de gala de la majoria d'edat de la princesa Ingrid Alexandra. Ho va fer sol, 'de Rodríguez', perquè la dona no el va voler acompanyar, i les nenes tampoc van fer acte de presència. A veure, o al palau reial d'Oslo els focus eren de raigs UVA, o s'ha produït un miracle... o hi ha trampa. Facin les seves apostes, però ja els hi avancem que fa pudor a la tercera opció. Moreno de bote, com els personatges de l'esmentat reality de la MTV. 

FELIP EL DIVENDRES 17 A OSLO:

Ingrid Alexandra fiesta Felipe VI  GTRES
Felip VI a Oslo / GTRES

FELIP EL DISSABTE 25 A MADRID:

Felipe moreno Europa Press
Felip VI / Europa Press

El color caribeny de la parella reial era exagerat. De dalt a baix. Torrats com aquelles llesques de pa que han passat massa temps al foc. El matrimoni contrastava de forma espaterrant respecte de les filles, d'un blanc que semblava pàl·lid i fins i tot malaltís. Però si no havien anat a prendre el sol (no consta cap viatge, ni tan sols privat), i no havien tingut temps material per adquirir aquest to tan potent, què coi havia passat? Doncs una cosa tan senzilla com empastifar-se d'una crema autobronzejadora. Segons diuen, d'una marca molt utilitzada pels VIPS del món mundial. Un moreno todo el año més fals que una moneda de 4 euros. Un disbarat, la veritat. Però què no ho és a Zarzuela?

Felipe, Letizia, Leonor, Sofia Europa Press
Felip, Letícia, Elionor i Sofia / Europa Press
Felipe, Letizia, Leonor, Sofia teatro Europa Press
Felip, Letícia, Elionor i Sofia / Europa Press
Letizia y Leonor Europa Press
Letícia i Elionor / Europa Press

Photocalls, catifes vermelles, cremes bronzejadores... què serà el següent, Felip? Sortir de copes amb Victoria Federica?