El tarannà dels Borbons és digne d'estudi. El dia després que ETB emeti un documental imprescindible sobre El virus de la Corona, amb testimonis brutals de Corinna sobre amenaces i coneixement de Felip d'aquestes amenaces, el mateix dia que la Fiscalia del Suprem investiga Joan Carles per suposades comissions en el conegut com l'AVE del desert, el mateix dia que tot això passa, Felip i Letícia se'n van a fer el paperot a un centre esportiu per dir què bons que són els esportistes espanyols i què bé que s'entrenen. Són bons, sí. I es deixen la pell. Res a dir de les Carolinas Marín i companyia. Però els que no podrien tenir més barra si s'entrenessin serien els Borbons.

reis i carolina marin

@CasaReal

Després de visitar persones que sí suen la cansalada cada dia amb els seus entrenaments exhaustius, Felip ha volgut retre unes paraules d'homenatge. Però quan parla, Felip s'hauria de tapar una mica. Quan té davant un faristol, encoratjat per l'escenari, acostuma a indignar la resta de la ciutadania. Ho va fer fa uns dies, a la Cámara de Comercio, quan va dir que "Ahora corresponde que todos juntos, que entre todos, seamos capaces de reactivar la economía". De traca. Podria començar per destinar els diners fraudulents del seu pare a Suïssa. I aquest dilluns, nova mostra de com s'omple la boca amb proclames més pròpies de hooligan veient a la Roja que d'un rei d'un país en una difícil situació.

reis csd foto esportistes

@CasaReal

Després d'elogiar el públic que l'escoltava, format per esportistes de primeríssim nivell, Felip ha agafat el micròfon i ha dit: "España somos un equipo. Todos los españoles, los 47 millones, somos un gran equipo". Només faltava que algú li hagués cridat ¡Vamos Rafa!, o ¡Vamos Felipe! com a Nadal.

 

@CasaReal

Un equip que no pensa com ell, a jutjar per l'allau de crítiques que han aparegut arran d'aquestes paraules. Desenes de comentaris ensorrant el patriotisme de Fondo Norte de Felip:

Paraules de Felip al C.A.R. de Madrid, sigles de, en teoria, Centro de Alto Rendimiento. També podria ser Contratos de Alto Rendimiento, com els del pare, o Caraduras A Raudales. O que el que veritablement surt CAR als ciutadans és seguir mantenint els Borbons.