Pablo Motos presenta el programa més vist del dia, de totes les cadenes, amb més de 2,5 milions d'espectadors i més de 4,5 milions d'únics. Atresmedia confia plenament en el producte i ja acumula un total de 18 temporades. Els seus primers passos els déu a Cuatro, la cadena petita de Mediaset, però el grup de comunicació liderat en aquella època per Paolo Vasile va deixar escapar el que ara és el vaixell insígnia d'Antena 3.

'El Hormiguero' ha fet un gir de 180 graus des de la pandèmia. I és que Pablo Motos i Jorge Salvador han comprovat que amb molt poc poden continuar mantenint a l'interès del públic. Menys la ciència de Marrón i els jocs de les formigues, totes les seccions han desaparegut per complet. Ja no hi ha ni un sol col·laborador, tots ells s'asseguin en els últims minuts del programa en la tertúlia.

pablo ibáñez
pablo ibáñez

El nou rumb de Pablo Ibáñez després de deixar la televisió

En aquests 18 anys 'el Hormiguero' comptava amb un gran nombre de col·laboradors. Un altre dels rostres més mítics de l'espai va ser 'L'Home de Negre', apareixia tots els dies i realitzava performance espectaculars. Tanmateix, fa ja uns anys que Pablo Ibáñez, l'home que s'amagava sota de la túnica de cuir, va comunicar a Pablo Motos el seu desig d'abandonar. Va ser el cop més dur de la història per a l'espai.

Encara que l'oferta per retenir-lo va ser temptadora, Pablo tenia clara la seva marxa. Abandonava per problemes personals que mai no va voler revelar perquè formaven part de la seva privacitat. Segons ha explicat Vanitatis i ha confirmat Teleprograma.tv, Pablo es trobava "estressadíssim". Vinculat al format 11 anys. La pressió era màxima.

Pablo Ibáñez caganers
Pablo Ibáñez caganers

Després de 'El Hormiguero' va saltar TVE amb 'Hora Punta', un programa de Javier Cárdenas que competia a la mateixa franja de competència, però que va durar menys d'un any. Va ser cancel·lat per baixa audiència. Va demostrar els seus dots per al ball en 'Ballant amb les estrelles'. El 2019 va buscar la persona més intel·ligent d'Espanya de la mà de Roberto Leal amb 'Quin crac'.

En un altre àmbit, Pablo és una persona molt solidària. Col·labora amb causes benèfiques com Juegaterapia. Allunyat de la televisió, ara regenta una botiga de 'Caganers', la famosa figura catalana que sol ser la protagonista de tots els Pessebres i que ja es fabrica amb la cara dels personatges més coneguts de la televisió, la música, el cinema, la política o els esports, entre altres. Es troba al carrer Major 82, i per l'establiment s'han deixat veure alguns rostres famosos com Iker Casillas o Santiago Segura, entre d'altres. Tots menys Pablo Motos, encara que la seva figura és entre les prestatgeries.