El príncep alemany i cap de la Casa Reial de Hannover, l'Ernest, fa mesos que viu a Madrid. El seu trasllat a la capital d'Espanya semblava que havia aconseguit un miracle: domesticar el seu caràcter volcànic, agressiu i problemàtic. Estar a prop del seu fill Christian, la nora Sassa de Osma i els petits nets Nicolás i Sofía actuava com a bàlsam pacificador. Les fotografies que els paparazzi li aconseguien robar eren les d'un pare, sogre i avi feliç, una versió desconeguda de l'encara marit de Carolina de Mònaco, malgrat estar separats des de fa molt de temps. Un canvi radical, vaja, com tot a la seva vida. La cirereta del pastís happy és que a Madrid també ha trobat l'amor amb Claudia Stilianopoulos, filla de Pitita Ridruejo. Tenia tot el vent a favor per redimir-se, però només ha estat un miratge. La realitat és que segueix tenint la mateixa mala bava, o més. Només l'estava contenint una mica.

La pròpia Claudia, a la que va conèixer a la idíl·lica i estiuenca Eivissa, ha patit els excessos del seu nòvio royal multimilionari. Potser pensava que amb ella això no passaria, que l'home havia canviat i que ja no era l'ogre que acompanya la seva llegenda. Bé, ogre i hedonista de pro: algunes de les seves gresques són molt famoses, com aquella que va impedir que anés al casament de Felip i Letícia. Potser que en aquest aspecte l'Ernest s'hagi calmat una mica als seus 67 anys, però en quant a muntar pollastres és un rei. I amb corona. L'escàndol i el merder que va muntar a la terrassa d'un restaurant madrileny amb la parella i una amiga com a víctimes de les seva ira va ser monumental. I penós. Tan penós com la que va fer a l'aeroport de Madrid el passat desembre, insultant la premsa al costat de la seva amant:  "¡Vete a la mierda! ¡Que te jodan, hijo de puta!".

Portada Revista Semana Ernesto de Hannover bronca

Ernest de Hannover muntant l'espectacle en una terrassa de Madrid / Portada Revista Semana 

Ernesto de Hannover peineta Telecinco

Ernest de Hannover saludant la premsa / Telecinco

L'Ernest ara sembla mosquejat perquè ha perdut el que més valorava del seu trasllat a Espanya. I no, no és la seva relació familiar ni sentimental, sinó la que manté amb la premsa i els fotògrafs. Els detesta, és així de senzill. Mentre estava content i tranquil passava força desapercebut i no li feien gaire nosa. Però a mesura que ha anat tornant als antics hàbits, el seguiment s'ha intensificat. Especialment interessants són les seves sortides nocturnes, és clar, quan s'anima més del compte. Hi ha paparazzi amagats per totes bandes, esperant el moment ideal i la imatge que doni la volta al món. I és clar, al final algú acaba pagant els plats trencats: en aquest cas un reporter d'agència que va voler obtenir declaracions mentre estava a punt de pujar a un taxi. Mala idea. 

Ernesto Hannover y Claudia Stilianopoulos GTRES

Ernest de Hannover i la seva nòvia espanyola Claudia Stilianopoulos / GTRES

Bé, el periodista tampoc va marxar amb les mans buides, perquè sí va aconseguir una frase del príncep. El problema és que les 7 paraules que li va dedicar (escopir seria un terme més ajustat, però) no responien cap de les seves preguntes. Qüestions com "com es troba?", "com va el procés judicial amb el seu fill gran?" o "sabia que la seva cunyada Charlene de Mònaco està malalta?". L'Ernest, amb una cara de pomes agres descomunal i una veu que feia por li responia amb una altra pregunta: "Do you want me to fuck you?". En català, "vols que et cardi?". Impresentable, gratuït i patètic. Aquest és el vídeo d'Europa Press.

Clica a la imatge per veure el vídeo:

ernesto hannover gtres

Ernest de Hannover no té remei / GTRES

Aquest és l'Ernest de Hannover, VIP dels VIPS de la reialesa europea. Un gran exemple per a determinats membres de la família reial espanyola. Tothom sap de qui en parlem.