Tal com t'hem explicat en el passat, Victoria Federica utilitzava les instal·lacions dels reis per passar les seves ressaques després de nits de festa. Vic agafava un taxi i s'adreçava a la Zarzuela, on el personal de la casa reial l'esperava a la porta. Allà pernoctava i esmorzava, com si fos el seu Bed&Breakfast particular. Letícia va tallar de soca-rel aquest costum, prohibint-li que continués realitzant aquestes pràctiques. Si volia dormir la mona hauria de fer-ho en un altre lloc.

Ara, tanmateix, les coses han canviat. La reina Letícia ha perdut molt poder en Zarzuela després de les revelacions de Jaime del Burgo sobre les seves presumptes infidelitats al rei Felip VI. I a Victòria se li va aixecar el vet.

I no només això. Ara Vic té una aliada en Zarzuela per a les seves corregudes nocturnes. Aquesta no és cap altra que Irene Urdangarin. L'única filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin va decidir instal·lar-se a palau juntament amb la seva àvia i la seva tia, després del seu retorn de Cambodja, on ha passat quatre mesos fent feina de voluntariat. La jove ha preferit quedar-se a Madrid, descartant tornar a Ginebra amb la seva mare.

Victoria Federica i Irene recuperen el temps perdut

Una Irene que sempre ha mantingut una excel·lent relació amb la seva cosina Victòria. Ambdues han sortit juntes de festa i han compartit molt més que la taula del dinar de Nadal. Una cosa que fins i tot ha generat algunes discussions entre les seves mares, les infantes Cristina i Elena. Tal com va revelar Monarquia Confidencial, Cristina va arribar a trucar a Elena per dir-li que Vic era una mala influència per a la seva filla Irene.

Irene i victòria Instagram
Irene i victòria Instagram

Però els camins de Victòria i Irene no s'han separat. Ni de bon tros. Aprofitant que Letícia pinta poc actualment a Zarzuela, Victòria ha recuperat el seu costum d'utilitzar palau com un Bed&Breakfast. I també la de portar-se a la seva prima de festa. Empleats de Zarzuela han cridat l'atenció sobre les seves arribades a altes hores de la matinada, en ocasions acompanyades d'amigues, i en estats que alteren el descans del personal a causa de les rialles i les veus altes.