Sempre agrada rebre elogis. I especialment, si aquests provenen de la família de la teva ex parella. Com a mínim, ha de ser reconfortant pensar que has deixat un bon record entre aquells que envoltaven la persona que més t'estimaves. Potser que és el que estigui passant pel cap de l'Alonso Guerrero, l'ex marit de la reina Letícia i que es va tornar a casar fa uns dies. La periodista Pilar Eyre ens ha tornat a fer dentetes fent cinc cèntims de l'entrevista que ha realitzat a Henar Ortíz, la tia republicana de Letícia.

Eyre ha avançat les primeres línies de la seva pròxima entrada en el blog de la revista Lecturas, descobrint-nos una Henar Ortiz que se sorprenia per la notícia del casament. “¿Ah, es hoy? No mantenemos contacto, creía que se había casado hace tiempo”. Tot i la distància que separa actualment Guerrero de la família de Letícia, no l'ha oblidat. La periodista demana Ortiz quin desig enviaria al seu ex cunyat, i respon: “¿A Alonso? Pues buen rollo…¡para mí es un buen tipo!”.

alonso guerrero   hoy

Hoy

Imaginem que això de "es un buen tipo" no serà, precisament, el que més il·lusió li fa sentir a Letícia, tenint en compte que el seu matrimoni va ser un fracàs absolut i que Alonso ha desfet el seu recorregut emocional per retrobar-se amb María Dolores Corral, la seva actual dona. A més a més, Corral és republicana, com la tia de la reina. La pregunta és, si l'Henar pogués, canviaria Felip VI per Guerrero?

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat