La dificilíssima situació que s'està vivint a tot el país fa que, hores d'ara, els ciutadans només puguin estar preocupats per dues coses: la salut i la butxaca. La pandèmia del coronavirus ha deixat un panorama desolador en tots els sentits, amb milers de víctimes mortals i encara més persones en una situació econòmica crítica. Els estralls de la covid-19 han deixat ferit de mort un país que ja veurem quan triga en tornar a la normalitat. I mentrestant, Felip tirant de cinisme i omplint-se la boca dient que "Ahora corresponde que todos juntos, que entre todos, seamos capaces de reactivar la economía". No serà perquè els Borbons es rasquin la butxaca.

felip

@CasaReal

El moment que viu el país fa que un percentatge elevadíssim de la societat estigui capficada en el dia a dia, en tirar endavant sense mirar molt més enllà. Per això, plantejar-se ara les vacances està només a l'abast de molts pocs. Però els reis i la seva família van per una altra banda. Ells no tindran problema de liquiditat. Tampoc hauran de patir per no poder capbussar-se en alguna piscina aquest estiu. La revista Lecturas es planteja què passarà als mesos de juliol i agost amb la família reial i on aniran enguany amb tot el que ha passat.

posado casa reial 2019 marivent

GTRES

Gairebé descartat Palma de Mallorca, els reis i les nenes no podran gaudir aquest any de Marivent. Però tot i que l'estiu dels espanyols estigui en entredit, no així el dels Borbons. Se sap que Elionor i Sofia han hagut de dir adéu a la seva tradicional escapada als Estats Units. La presència a ses illes també penja d'un fil. Però els més monàrquics que la bandera poden estar tranquils, que les nenes no passaran calor. Perquè el citat mitjà exposa la via més probable perquè les filles dels reis passin la canícula.

elionor sofia estiu 2019 GTRES

GTRES

Perquè la revista recorda que Zarzuela no és, precisament, una capsa de mistos. "Leonor y Sofía no lo pasarán del todo mal en el caso de que se queden en Madrid este verano". Per què? Per l'espai, que s'ha vist molt poc, que hi ha darrera on viuen els reis i les filles. Si per dins, Zarzuela és imponent, per fora, tres quartes parts del mateix. "El exterior del Pabellón del Príncipe no tiene nada que envidiar al edificio". I Google Maps ho certifica: "se puede observar como además de una impresionante piscina, Leonor y Sofía gozan de un estanque de gran tamaño donde poder disfrutar del caluroso tiempo que ya recae sobre la capital".

piscina zarzuela

Tampoc descarten que Felip i Letícia es plantegin viatjar a alguna destinació espanyola, fora de Palma, per promoure el turisme del país... Veient l'imponent indret, segur que les nenes prefereixen quedar-se a casa.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat